Ümit Özdağ 15 Temmuz’da neredeydi? İşte ortaya çıkan o görüntüler!

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın 6 yıl önce gerçekleşecek 15 Temmuz darbe girişiminde nerede olduğu ortaya çıktı. Peki Ümit Özdağ 15 Temmuz’da neredeydi? İşte ortaya çıkan o görüntüler...

15.07.2022-10:30 - (Son Güncelleme: 15.07.2022-10:30)

Son aylarda yaptığı siyasi açıklamalarla tansiyonu ısıtan isimlerden birisi olan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Türkçü ve Milliyetçi söylemleriyle gündem olmaya devam ediyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile geçtiğimiz haftalarda yaşadığı tartışmayla çok konuşulan Ümit Özdağ’ın 6 yıl önce gerçekleşecek 15 Temmuz darbe girişiminde nerede olduğu ortaya çıktı. Peki Ümit Özdağ 15 Temmuz’da neredeydi?

Ümit Özdağ 15 Temmuz’da neredeydi?

6 yıl önce gerçekleşecek 15 Temmuz darbe girişiminden kalma görüntüleri ortaya çıkan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın darbe girişimi sırasında evinde televizyon karşısında olduğu görüldü. TV’de FOX TV’nin açık olduğu da gözlerden kaçmazken, Özdağ’ın televizyonu izlerken diğer yandan da telefonuyla konuşması sosyal medyada çok konuşuldu. 

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın 15 Temmuz 2016’daki görüntüleri bir çok sosyal medya kullanıcısının tepkisini çekti. İşte o görüntüler:

Ümit Özdağ 15 Temmuz,

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal