Antalya'da kan donduran olay! İlk önce takip etti sonra dayak yedi

Antalya'nın Manavgat ilçesine yaşanan olay güvenlik kameralarına yansıdı. 2 genç kızı uzun süre takip eden adam kızların videosunu çektiği iddia edilmesi üzerine genç grup tarafından dayak yiyerek polise teslim edildi.

15.07.2022-11:08 - (Son Güncelleme: 15.07.2022-11:24) Antalya'da kan donduran olay! İlk önce takip etti sonra dayak yedi

Akşam saatlerinde meydana gelen olay Antalya Manavgat Aşağı Hisar Mahallesi Hisar Caddesi'nde gerçekleşti. Genç kızların sokakta yürüdüğü esnada arkalarındaki bir adamın video çektiği dışardakiler tarafından fark edildi. Bunun üzerine dışarda bir genç kızların videosunu çektiğine emin olduktan sonra şüpheliye müdahalede bulundu. Bunun üzerine suçlunun ceza alıp almadığı ya da yakalanıp yakalanmadığına dair detaylar merak konusu oldu.

Olay 21.30 saatlerinde Antalya'da meydana gelmesiyle ortalık karıştı. Genç kızların arkasından giderek onların videosunu çeken adam dışardaki duyarlı halk tarafından fark edildi ve müdahalede bulunuldu. Gencin olaya el atmasının ardından kızlar korkarak bağırmaya başlarken etrafta bulunan vatandaşlar şüphelinin üzerine yürüdü. Polis ekiplerinin olay yerine gelmesi üzerine şüpheli A.E emniyete götürülerek sorguya alındı. Suçunu itiraf eden A.E telefonunda genç kızlara ait video olduğunu belirtti. Bunun üzerine kızlardan birisi babasıyla gelerek şikayette bulunurken müdahale eden genç ise tanıklık etti. 

Güvenlik kameralarına takıldı 

41 yaşındaki A.E genç kızların arkasından yürüyerek onların videosunu çektiği ve gencin müdahale ettiği güvenlik kameralarına yansıdı. Cadde üzerinde bulunan iş yerinin kameralarına yansıyan bu görüntülerin de savcılığa sunulması galinde A.E savcılık talimatı ile serbest bırakıldı.

Rabia Uzunağaç
rabiauzunagacc@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal