1 Milyon Takipçili Ünlü Fenomenden Çirkin Sözler

Sosyal paylaşım platformu TikTok'ta Nazlı Büyükyaldız isimli fenomenin paylaşımı tepki çekti. Havuz başında çektiği videoda fenomenin 'Pis fakirler sizde bu mayodan var mı? Sizde bu havuzdan var mı? Yoktur' ifadeleri eleştiri yağmuruna tutuldu.

03.07.2021-08:56 - (Son Güncelleme: 03.07.2021-08:56)

Tartışmalı sosyal medya platformu TikTok üzerinden yapılan bir paylaşım tepkilere neden oldu. Nazlı Büyükyaldız isimli Tiktok fenomeninin kullandığı ifadeleri duyanlar kulaklarına inanamadı. TikTok'ta 1 milyona yakın takipçisi bulunan Büyükyaldız, havuz kenarından çektiği videoda, "Pis fakirler sizde bu mayodan var mı? Sizde bu havuzdan var mı? Yoktur" ifadelerini kullandı.

1 MİLYON TAKİPÇİSİ VAR

TikTok'ta 1 milyon takipçisi bulunan Büyükyaldız, havuz kenarından çektiği videoda, "Pis fakirler sizde bu mayodan var mı? Sizde bu havuzdan var mı? Yoktur" ifadelerini kullandı. Kısa sürede gündem olan video sosyal medyada tepkilere yol açtı.


AHLAKSIZLIĞIN BUKADARI

Son yıllarda gençliğe ahlaksızlık pompalama aracı olarak kullanılan Çin menşeili Tiktok, takipçi ve beğeni karşılığında bu ahlaksızlığa adeta çanak tutuyor. Çinli şirketin, sözde fenomenlerin ahlaksızlık videolarına karşılık fon sağladığı biliniyor.

TRUMP YASAKLAMIŞTI

ABD eski Başkanı Donald Trump, TikTok’un sahibi ByteDance ve WeChat’in sahibi Tencent’in ülkesinde faaliyet göstermesini yasaklayan kararı imzalamıştı. Ancak Joe Biden göreve gelince bu kararları iptal etmişti.



DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal