TikTok Yeni Bir Özellik Üzerinde Çalışıyor

Çeşitli akımlarla tüm dünyaya damgasını vuran TikTok uygulaması yarıştaki farkı açmaya devam ediyor. TikTok yeni özelliğini kullanıcılarına sunmaya hazırlanıyor. Peki, TikTok yeni özelliği ne? Sizler için derledik.

17.03.2021-15:57 - (Son Güncelleme: 17.12.2021-17:35) TikTok Yeni Bir Özellik Üzerinde Çalışıyor

Her yeni akımla birlikte rekabet yarışında hızla ilerleyen TikTok, bu defa da Twitch’e rakip olacağını duyurdu. Canlı yayın özelliğini test eden TikTok, yeni özelliğini kullanıcılarına sunmaya hazırlanıyor. WhatsApp'ı ve Facebook'u sollayan TikTok'un yeni özelliği duyuruldu. İşte detaylar…

TIKTOK TWITCH’E RAKİP OLMAYA HAZIRLANIYOR

TikTok sosyal medyanın devlerinden biri haline geldi. Her geçen gün yeni bir akımın çıktığı platform hızla yayılıyor. Çıkışıyla birlikte diğer sosyal medya uygulamalarını da etkileyen TikTok, canlı yayın özelliğini test ediyor.

TikTok Live Studio (Canlı Stüdyo) özelliğini test eden TikTok canlı yayın uygulaması Twitch’e rakip olmaya hazırlanıyor. Şu anda test aşamasında olan özelliğin yakın zamanda kullanıcılara sunulması bekleniyor.

OYUN VİDEOLARI TIKTOK’A TAŞINIYOR

TikTok kullanıcıları önceden uygulama üzerinde kaydettikleri videoları paylaşıyorlardı. Artık kullanıcılar, canlı yayın açabilecekler. Masaüstündeki herhangi bir görüntüyü de canlı yayınlarına aktarabilecekler böylece ekran paylaşımının yapıldığı oyun videoları da bu platformda yayınlanabilecek.

Twitch bu konuda güç kaybedebilir. Canlı yayın özelliğinin TikTok’a gelmesinin ardından canlı yayın üzerinden kullanılan Twitch platformu kullanıcı kaybedebilir. Yeni özelliğin geleceği gün bekleniyor.


TIKTOK İŞLERİ BÜYÜTÜYOR MU?

TikTok Live Studio özelliği ile mobil üzerinde kurguladığı planlarını genişletecek gibi görünüyor. Canlı yayın özelliği ile masaüstü sahnesine de çıkmaya hazırlanan TikTok, yeni planları ile popülaritesini yükselteceği düşünülüyor.

Böylece TikTok, Twitch, YouTube Gaming ve Facebook Gaming gibi platformlara savaş açacak. Diğer uygulamaların güç kaybedip kaybetmeyeceği merak konusu.

Şu an birkaç ülkede test edilen yeni özellik TikTok Live Studio hem yatay hem dikey olarak akışı test ediyor. Özelliğin ne zaman tüm kullanıcılara sunulacağı heyecanla bekleniyor.

TIKTOK WHATSAPP’I SOLLAMIŞTI

TikTok, çıkışının ardından Facebook ve WhatsApp gibi sosyal medyanın dev uygulamalarını sollamıştı. Giderek indirme sayısı daha da artan uygulama geçtiğimiz sene Whatsapp’tan daha çok indirildi ve rekora ulaştı.

2020'nin ilk ayında TikTok en popüler uygulamalar listesinin zirvesinde yer alan WhatsApp’ı tahtından etti. Ocak ayı, TikTok'un Google Play ve App Store'daki toplam indirme sayısı 104 milyon olarak gerçekleşti. TikTok şimdiye kadar tüm dünyada 1.82 milyar kez indirildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal