1 Milyon Dolarlık NFT Galerisi Açıldı

Sadece NFT satarak 1 milyon dolar kazanan Hint tasarımcı dünyanın gündemine oturdu. NFT galerisi açan tasarımcının sergisinde neler olduğu merak konusu. Detayları sizler için derledik.

06.12.2021-16:58 - (Son Güncelleme: 06.12.2021-17:54) 1 Milyon Dolarlık NFT Galerisi Açıldı

Sadece NFT satarak 1 milyon dolar kazanan Hint tasarımcı Amrit Pal Singh, elindeki NFT’ler için bir galeri açtı. Galeri için 30 Ethereum ödeyen tasarımcının sergi ürünleri merak ediliyor. NFT ürünler ile sadece 9 ay içerisinde 1 milyon dolar kazanan tasarımcının haberi, kripto para piyasasının gündeminde. İşte detaylar…

GALERİSİNİ SATIN ALDIĞI ARSADA AÇTI

Dijital sanat eserleri olarak geçen NFT, kripto para dünyasının ne kadar büyüdüğünü gözler önüne seriyor. Uçuk rakamlarla satılan NFT’ler Ethereum üzerinden yeni sahiplerini buluyor. Onlarca milyon dolara satılan arsalar ve NFT ürünlere ödenen akıl almaz rakamlar her geçen gün kripto para dünyasının ciddiyetini tüm dünyaya duyuruyor.

Amrit Pal Singh, uzun süredir kripto para dünyasında yer alan Hint bir tasarımcı. Yaklaşık 125 bin dolar ile NFT satın alan tasarımcı bu dijital sanat eserlerini bir arsada sergilemeyi planladı. Metaverse üzerinde bir dijital arsa satın alan Singh, sanat eserlerini bu arsa üzerinde kurduğu galeride sergiledi.


DİJİTAL BİR ARSANIN POTANSİYELİNİ KEŞFETTİM

Mateverse’den bir dijital arsa satın alan Amrit Pal Singh, dijital bir arsaya sahip olmanın potansiyelini keşfettiğini açıkladı. 32 yaşında olan Hint sanatçı 2 Ethereum vererek Cryptovoxels’te bir arsa satın aldı ve içerisinde bir galeri oluşturdu.

Galerisine “Toy Face Cafe” ismini veren Singh, oluşturduğu galerinin ilk katında kendi eserlerini sergiliyor. İkinci katta ise satın aldığı NFT eserler var. Şubat ayından bu yana toplamda 57 NFT satıp 1 milyon dolar kazanan tasarımcı, yaptığı işin riskli olduğunu da bildiğini belirtti.

NE KADAR HARCAYAĞINIZI BİLMEK ÖNEMLİ

Dijital bir arsa satın alarak iki katlı bir galeri oluşturan Hint tasarımcı, hem kendini sanat eserlerini hem de satın aldığı NFT’leri sergiliyor. Şubattan bu yana açık olan galerisinden 1 milyon doların üzerinde kazanan Amrit Pal Singh, kripto para dünyasının geleceğine inandığını ancak risklerinin de farkında olduğunu söyledi.

Kaybetmeyi karşılayabileceğiniz kadar harcamanın önemini insanlara hatırlatan tasarımcı, daha önce iyi kâr edemediği satışlar yaptığını da söyledi. Galerisine çok güvenen tasarımcı kârını katlamayı bekliyor. Daha önce 30 milyon TL’ye dijital arsa satıldığını duyduğumuz kripto para dünyasında Singh’in beklentisinin hayali olmadığı da açık.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal