Survivor Turabi'den Düşündürücü Oyun İtirafı!

'Survivor 2018' yarışmasının All Star takımında mücadele eden Turabi Çamkıran, ada konseyinde ödül oyunu hakkında duyulmamış itiraflarda bulundu.

24.02.2018-15:15 - (Son Güncelleme: 24.02.2018-15:11) Survivor Turabi'den Düşündürücü Oyun İtirafı!

'Survivor 2018' yarışmasının All Star takımında mücadele eden Turabi Çamkıran, ada konseyinde ödül oyunu hakkında duyulmamış itiraflarda bulundu. Turabi, ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın sorusu üzerine ödül oyununda neden oynamadığını açıkladı. Turabi;

"Sayımız çok fazla. Arkadaşlarımın hepsi oynamak istiyordu. Ben de kendimi geriye attım. Daha sonra da üçlü gruplar ve bestoff derken bana sıra gelmedi" dedi.

Turabi, gönüllüler takımına gözdağı vermeyi de ihmal etmedi. Turabi, "Bizim gidişatımız çok iyi. Arada rakibe oyunlar vereceğiz. Bunun tadını çıkarsınlar. Çok güçlü bir rakipleri var. Çok aç kalacaklar." ifadelerini kullandı.

TURABİ ÇAMKIRAN KİMDİR ?

Survivor Turabi Çamkıran, 1986 Mersin Erdemli’de dünyaya geldi. Çocukluğu Mersinde geçti. Lise öğrenimini de Mersin’de tamamladı. Lise yıllarında Break Dansa merak salan Turabi bu yeteneğini geliştirmek için Güzel sanatlar bölümüne kaydoldu. Mersin üniversitesi güzel sanatlar bölümünden mezun oldu. Survivor Turabi Çamkıran’ın hayatının en önemli parçasını bir çeşit savunma sporu olan Muay Thai oluşturuyor.

EĞİTİM İÇİN TAYLAND’A GİTTİ

Türkiye’de yenildiği bir maç sonrası bu işi yerinde öğrenme azmi ile Tayland’a giden ve burada yerinde eğitim ile teknik ve fiziğini geliştirerek dövüşçüye dönüşen Turabi Çamkıran, gelirini de bu sporda elde ediyor. Survivor Turabi Çamkıran ismini ilk olarak ‘Benimle Dans Eder misin?’ yarışmasında duyduk. Survivor Turabi, daha sonrada Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasına katılmıştı. Daha sonra Survivor 2014'e katılan Turabi Çamkıran mücadeleyi şampiyonlukla bitirdi. Survivor All Star'a da katılan Turabi Çamkıran zorlu mücadelede yeniden şampiyon olarak şampiyonluğunu taçlandırdı.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal