Meral Akşener'in Partisi Şimdiden Patlak Verdi

Meral Akşener'in kuracağı partiden daha şimdiden fikir ayrılıkları yaşanmaya başladı.

26.08.2017-10:11 - (Son Güncelleme: 26.08.2017-10:36)

MHP'den ilişkisi kesilen Meral Akşener ve Ümit Özdağ’lı, beraber sürdürdükleri yeni parti kurma faaliyetleri için hazırlıkları hızlandırdı. Ancak parti daha kurulmadan çekişmeler başladı. Eski AK Partili Abdüllatif Şener’e yeni partide bulunması için teklif götüren Akşenere’e Koray Aydın tepki gösterdi.

Parti çalışmalarında son olarak Koray Aydın'ın da bulunacağı öğrenilirken, yeni partiye başka isimlerinde katılması için çalışmalar yapılıyor. Kurulacak yeni partinin Kasım ayı içerisinde faaliyete başlaması düşünülüyor. Parti kuruluş çalışmalarını erkene alarak dilekçesini, Ekim ayında İçişleri Bakanlığı'na verecek.

ABDÜLLATİF ŞENER'İ DAVET ETTİ

Meral Akşener, yeni partinin gelenl başkanı olarak, AK Parti'den ayrılan eski Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener'e davet gönderdi.

KORAY AYDIN TEPKİ GÖSTERDİ

Abdüllatif Şener'in yeni parti için gelen teklife vereceği cevap merakla beklenirken, Şener adına Koray Aydın’dan tepki geldiği öğrenildi.

İNGİLİZLER AKŞENER’E DESTEK ÇIKIYOR

İngiliz Gazetesi Financial Times, Akşener’in yeni bir parti kuracağını iddia ettiği haberine yer vererek, Financial Times gazetesinin asıl amacı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Başkanlık sistemini görmeyerek bu haberlerle yeni bir gündem yaratmak ve bu doğrultuda Akşener’i bir piyon olarak kullanmak olduğu ortaya çıkmış oldu.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal