Sorumsuz Şoför Yaptığı Hızla Korkuttu

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde bir otomobil şoförü 344 kilometre hız yaptı. Trafik Polisi şimdi o anları kayda alan ve sosyal medyada paylaşan şoförün peşinde.

28.03.2019-11:09 - (Son Güncelleme: 28.03.2019-17:13)

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde akşam 18.30 sularında olduğu tahmin edilen hız olayı, polisi harekete geçirdi. Bir otomobilin 344 kilometre hız yaptığı video sosyal medyada yayınlandıktan sonra polis ekipleri konuyla alakalı inceleme başlatıldı.

İNSAN HAYATINI HİÇE SAYIYORLAR

Sadece kendi hayatlarını ehlikeye atmakla kalmayan bu sorumsuz şoförlerin, trafikteki herkesin canını ve malını tehlikeye attığı inkar edilemez bir gerçek. 

Hız tutkunu olan insanların, trafiğe kapalı alanlarda güvenlik önlemleri alıp bu arzularını yerşne getirebilecekleri düşünüldüğünde insan hayatını hiçe sayan bu sürücülerin trafikte yarattığı kaos, almaları gereken cezanın önemi daha da çok ortaya koyuyor.

KÖPRÜDE Kİ REKOR HIZ KENAN SOFUOĞLU'NA AİT

Kenan Sofuoğlu, açılış sırasında motosikletiyle yaptığı hızı, ''Gelmeden önce 300 yaparım diye düşünüyordum ama köprünün o anki rüzgarıyla hız kesmeden 350 yaptım. Hız rekoru bizde ama rekor kırılır mı bilmiyorum. Trafiğe açık alanda imkansız gibi duruyor.'' demişti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal