Gaziantep'te Polis Memuru Çıkan Çatışmada Yaralandı

Gaziantep'te adli bir olaya müdahale etmek durumunda kalan polis memuru, silahla yaralandı.

30.04.2019-13:04 - (Son Güncelleme: 30.04.2019-12:53)

Merkez Şahinbey ilçesine bağlı Vatan Mahallesi'nden silah seslerinin duyulduğu ihbarını alan polisler, olay yerine gelerek yer tespiti yaptı.

Şüpheliler, kendilerine silahlarını bırakarak teslim olmaları çağrısı yapan polis ekiplerine doğru ateş açtılar. Meydana gelen çatışmada polis memuru Mehmet Yılmaz (35), omzundan yara aldı.

SAĞLIK EKİPLERİ TARAFINDAN HASTANEYE KALDIRILDI

Sağlık ekipleri tarafından Dr. Ersin Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürülen Yılmaz, ameliyata alındı. Ameliyatı başarılı geçen Yılmaz'ın hayati riskinin olmadığı bildirildi.

Yılmaz, hastanedeki tedavisinin ardından aynı hastanenin Mücahitler Ek Binasına sevk edildi.

Polis memurunun yaralandığı çatışma ile ilgili şüphelilerden biri gözaltına alınırken, kaçan diğer zanlının yakalanması için polisler harekete geçti.

GAZİANTEP VALİSİ GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU

Diğer yandan Gaziantep Valisi Davut Gül, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman'la beraber Yılmaz'ı hastanede ziyaret etti.

Yılmaz'a geçmiş olsun dileklerini sunan Gül, sonrasında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, şehir merkezinde polis ekiplerinin adli bir olaya müdahale ederken, silah kullanılması sonucu bir polis memurunun yaralandığını ifade etti.

Gül, 'Hayati tehlikesi yok, doktorlarımız gerekli müdahalelerde bulundu. Şu an konuşabiliyor zaten. Saldırıyı yapan kişi yakalandı. Onunla ilgili adli süreç devam ediyor. Ailesine ve emniyet teşkilatımıza çok geçmiş olsun. İnşallah bu tür hadiselerle bir daha karşıIaşmayız.' açıklamasında bulundu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal