O Hizmet Artık e-Devlet Kapısı'ndan Sunulacak

Açıköğretim Sistemi hizmetleri artık e-Devlet Kapısı'ndan sunulacak.

24.08.2017-10:16 - (Son Güncelleme: 24.08.2017-12:39)

Türksat AŞ tarafından yapılan bilgilendirmeye göre, insanların hayatların daha kolay bir şekilde geçirmeleri için hizmetlerini gün geçtikçe arttıran e-Devlet Kapısı, yaklaşık 2,5 milyon öğrencisi bulunan Açıköğretim Sistemi hizmetleri içinde hazırlıklara başladı.

Türksat AŞ ile Anadolu Üniversitesi arasında yapılan ortaklık doğrultusunda Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi'nin ‘Öğrenci Kayıt Bilgileri Sorgulama’ ve‘Sınav Notu Sorgulama’ hizmeti, e-Devlet Kapısı'ndan hizmet verecek.

Yapılan bildiride, kamu hizmetlerini www.turkiye.gov.tr ve mobil uygulaması ile birlikte kullanıcılara güvenli bir şekilde hizmet sunan e-Devlet Kapısı'nın, Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi'ne kaydı bulunan öğrencilerin açıköğretim bürolarına kadar gitmesine gerek kalmadan ev ortamında 7/24 işlem gerçekleştirebileceği ifade edildi.

AÖF KAYITLARI NE ZAMANA KADAR YAPILACAK

2017-2018 yeni eğitim yılına kısa bir süre kalan Anadolu Üniversitesi, yeni kayıt yapacak öğrenciler için kayıt işlemleri takvimini belirtti. Açıklanan takvime göre adaylar Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezinin (ÖSYM) oluşturduğu tarihler arasında Açık Öğretim Fakültesi’nde eğitim görmek için kayıt başvurularını gerçekleştirebilecekler.

Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) ÖSYS yeni kayıt işlemleri 21 Ağustos tarihinde başladı ve 29 Ağustos tarihine kadar kayıt işlemleri devam edecek.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal