Büyük Savaş Kapıda! İki Ülke de Hazır

ABD ile Kuzey Kore arasındaki siyasi gerginliğin her geçen günün artması, 3. Dünya Savaşını her geçen gün yakınlaştırıyor.

27.09.2017-09:08 - (Son Güncelleme: 27.09.2017-10:07)

ABD ile Kuzey Kore arasındaki siyasi gerginliğin her geçen günün artması meydana gelecek bir 3. Dünya Savaşını her geçen gün yakınlaştırıyor. ABD ve Kuzey Kore arasındaki zıtlaşma savaş için uygun ortamı hazırlıyor.

'O BAŞLATTI' OYUNU OYNUYORLAR

Bir yanda 'Nükleer füze denemelerini ülke güvenliği için yapıyorum'dan hepinizi vuracağım'a getiren Kuzey Kore, diğer yanda ‘ülkelerin güvenliği için Kuzey Kore'yi vurmalıyız'ı savunan ABD.

İki ülkede açık bir şekilde savaşa hazır olduklarını ifade edip duruyorlar ancak dünyanın gözünde savaşı başlatan taraf olmak istemedikleri için savaşa adım atamıyorlar. Bu8nunla birlikte karşılıklı zıtlaşmaları ve atışmaları gün geçtikçe artıyor.

TRUMP SAVAŞ İLAN ETMİŞ!

Kuzey Kore Dışişleri Bakanı Ri Yong Ho, "Trump'ın son cümleleri savaş ilanıdır" diye açıklama yapmıştı.

New York'ta basın toplantısı gerçekleştiren Ri Yong Ho, "Geçen hafta Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump, liderimizin fazla hayatta kalamayacağını ifade etti. Bu ülkemize savaş ilanıdır" dedi.

Diğer yandan Ri, hafta sonu Kuzey Kore sınırında uçuş gerçekleştiren Amerikan Hava Kuvvetlerine ait B-1B Lancer bombardıman uçaklarını eğer bir daha olursa vurcaklarını ifade etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal