Zuhal Topal'la Yemekteyiz Suna kimdir? Zuhal Topal'la Yemekteyiz yeni yarışmacısı Suna hakkında bilgiler

TV8 ekranlarının vazgeçilmez programı Zuhal Topal'la Yemekteyiz, bu haftanın konukları belli oldu. Zuhal Topal'la Yemekteyiz programının yarışmacılarından biri olan Suna kimdir? Zuhal Topal'la Yemekteyiz Suna hakkında merak edilenler.

25.04.2022-19:21 - (Son Güncelleme: 25.04.2022-19:21) Zuhal Topal'la Yemekteyiz Suna kimdir? Zuhal Topal'la Yemekteyiz yeni yarışmacısı Suna hakkında bilgiler

Hafta içi her gün TV8 ekranlarında sevenleri ile buluşan Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmasının 4. günü yarışacak olan yarışmacısı Suna Hanım oldu. Suna Hanım kimdir? Suna Hanım hakkında izleyiciler bilgi toplamaya çalışıyor. İşte Suna hakkında merak edilenler.

4.günün yarışmacısı Suna Hanım hakkında merak edilenler

Suna Hanım 34 yaşında ve 17 senelik evlidir. Yemekler konusunda yarışmacılara yaptığı yorumlar ile dikkat çeken güzel yarışmacı aynı zamanda terzilik yapmaktadır. Lise mezunudur. Ayrıca inci boncuk, kına malzemeleri gibi ufak tefek şeylerin satışınıda yapmaktadır. 

Suna Hanım büyük ödülün sahibi olabilecek mi? Yaptığı yorumlar ile iddalı olduğunu gösteren yarışmacının diğer rakiplerinden kaç puan alacağı merak edilmeye başlandı.

zuhal topal suna hanım kim,

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal