Zuhal Topal'la Yemekteyiz puan durumu 11 Mayıs Çarşamba

Yemekteyiz programı TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. Elinin lezzetine ve yemeklerine güvenen 5 yarışmacı hafta boyunca birbirlerinin yemeklerini puanlıyor. Zuhal Topal’ın sunumuyla ekranlara gelen Yemekteyiz programında haftanın puan durumu merak konusu oldu. İzleyiciler, gününü geçiren yarışmacıların kaç puan aldığını araştırıyor. İşte Yemekteyiz programında haftanın puan durumu…

11.05.2022-15:53 - (Son Güncelleme: 11.05.2022-15:53) Zuhal Topal'la Yemekteyiz puan durumu 11 Mayıs Çarşamba

Elinin ve yemeklerinin lezzetine güvenen 5 yarışmacının hafta boyunca birbirleriyle mücadele ettiği Yemekteyiz’de yeni hafta heyecanı yaşanıyor. Ünlü oyuncu Zuhal Topal’ın sunumuyla ekranlara gelen Yemekteyiz programında ilk iki gün geride kaldı. Hafta içi her gün TV8 ekranlarında saat 16:00’da izleyiciyle buluşan programda her gün bir yarışmacının yemekleri tadılarak puanlanıyor. Hafta sonunda en çok puanı toplayan yarışmacı 15 bin TL’lik büyük ödülün sahibi oluyor. Büyük ödül için birbirleriyle kıyasıya rekabet eden yarışmacılar, yemekleriyle kendilerini gösteriyor.

Her hafta yeni yarışmacılarla yoluna devam eden programda bu haftanın ilk iki günü geride kaldı. 15 bin liralık büyük ödülüyle ekranların en çok izlenen programları arasında yer yarışma programında puan durumu merak konusu oldu. 10 Mayıs Salı günü yarışan Derya Hanım, yarışmanın iddialı isimleri arasında yer alıyordu. Derya Hanımın aldığı puan birçok kişi tarafından merak edildi. Puanlarının yanı sıra Derya Hanımın menüsü de izleyicilerin dikkatini çekti.

Zuhal Topal

Yemekteyiz programında ilk iki günün puan durumu şöyle;

Pazartesi günü yarışan Şevki Beyin puan tablosu

Selim Bey, Şevki Bey'e 2 puan verdi.

İrem Hanım Şevki Bey'e 1 puan verdi.

Derya Hanım Şevki Bey'e 4 puan verdi.

Selin Hanım Şevki Bey'e 1 puan verdi.

Şevki Bey gün sonunda toplam 8 puan topladı.

Salı günü yarışan Derya Hanımın puan tablosu

Selim Bey Derya Hanıma 8 puan verdi.

Şevki Bey Derya Hanıma 5 puan verdi.

Selin Hanım Derya Hanıma 8 puan verdi.

İrem Hanım Derya Hanıma 7 puan verdi.

Zuhal Topal ise Derya Hanıma 7 Puan verdi.

Derya Hanım gün sonunda toplam 35 puana ulaştı.

Hatice Üneş
haticeu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal