Gelinim Mutfakta çeyrek altını kim aldı? Gelinim Mutfakta puan durumu 11 Mayıs 2022 Çarşamba

gelinim Mutfakta yarışmasında yer alan ve hafta içi her gün diğer rakipleriyle yemekleriyle mücadeleye giren gelinlerin kazananı gün sonunda bir çeyrek altın sahibi oluyor. 11 Mayıs günü ekranlara gelen Gelinim Mutfakta yarışmasında ise bugün verilen puanlar ve günün birincisi merak ediliyor. İşte, 11 Mayıs 2022 Çarşamba Gelinim Mutfakta puan durumu..

11.05.2022-16:11 - (Son Güncelleme: 11.05.2022-16:11) Gelinim Mutfakta çeyrek altını kim aldı? Gelinim Mutfakta puan durumu 11 Mayıs 2022 Çarşamba

Kanal D ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışmasında günün çeyrek altınını kim kazandı, bugün hangi yarışmacı birinci oldu yönündeki sorular izleyiciler tarafından oldukça fazla sorgulanıyor. Yarışmanın izleyicilerin 11 Mayıs Çarşamba gününe ait puan durumunu merak ederken günün birincisinin kim olduğu ve çeyrek altını kimin aldığı sorgulanıyor.

Gelinim Mutfakta puan durumu 11 Mayıs 2022 Çarşamba

Gelinim Mutfakta isimli yemek yarışması programı hafta içi hergün Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşuyor. geniş bir izleyici kitlesine sahip olan yarışmayı ise Nursel Ergin sunuyor. Yarışmaya katılan gelinler, tüm hünerlerini sergiliyor ve kayınvalidelerden puanları topluyorlar. Son olarak yarışmanın sunucusu Nursel Ergin'den de puan alan yarışmacıların arasından en yüksek puanı alan günün birincisi seçiliyor ve gün sonunda çeyrek altının sahibi oluyor.

Gelinim Mutfakta puan durumu 11 Mayıs 2022 Çarşamba

Gelinim Mutfakta yarışmasının 11 Mayıs Çarşamba günü ekranlara gelen bölümünde puan durumları ve günün birincisinin kim olduğu araştırmaları hız kazandı. Yarışmanın dün yayınlanan bölümünde kıran kırana bir mücadele seyreden izleyiciler ilk sırada 16 puan alan iki yarışmacı olduğunu ve Miyase ile Senanur puan eşitliğinin çekilen kura sonrasında altını kazanan ismin Miyase'nin çıktığını gördüler.

Sunucu Nursel Ergin’in Puanları;

Miyase Geline: 1 Puan

Damla Geline: 5 Puan

Sena Nur Geline: 4 Puan

Eda Nur Geline: 4 Puan

Kaynana Sevilay’ın Puanları;

Miyase(Gelini): 2 Puan

Damla: 3 Puan

Sena Nur: 1 Puan

Eda Nur: 5 Puan

Kaynana Nuray’ın Puanları;

Miyase: 1 Puan

Damla(Gelini): 5 Puan

Sena Nur: 1 Puan

Eda Nur: 1 Puan

Bugün çeyrek altını kazanan Damla gelin oldu.

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal