Zuhal Topal Yemekteyiz İrem kimdir? Zuhal Topal Yemekteyiz İrem yarışmacısı kaç yaşında, nereli?

Zuhal Topal’la Yemekteyiz programının yarışmacılarından İrem’in kim olduğu yarışmanın izleyenleri tarafından merak ediliyor. Peki Zuhal Topal Yemekteyiz İrem kimdir? Zuhal Topal Yemekteyiz İrem yarışmacısı kaç yaşında, nereli? Konu hakkında merak edilenler haberimizde...

09.05.2022-13:16 - (Son Güncelleme: 09.05.2022-13:16) Zuhal Topal Yemekteyiz İrem kimdir? Zuhal Topal Yemekteyiz İrem yarışmacısı kaç yaşında, nereli?

Ekranların en sevilen yemek ve yarışma programı Zuhal Topal’la Yemekteyiz programında yemek yapma yeteneğine güvenen ve kısa sürede büyük gelir elde etmek isteyen kişiler kıyasıya bir yarış içerisine girişiyor. Başarılı ve deneyimli sunucu Zuhal Topal’ın sunduğu programın yarışmacılarından birisi olan İrem’in hayatı pek çok insanın merak ettiği konular arasında yer alıyor. Peki Zuhal Topal Yemekteyiz İrem kimdir? Zuhal Topal Yemekteyiz İrem yarışmacısı kaç yaşında, nereli?

Zuhal Topal Yemekteyiz İrem yarışmacısı kaç yaşında, nereli?

Zuhal Topal’la Yemekteyiz programının yarışmacılarından birisi olan İrem, haftanın her gün yayınlanan Zuhal Topal’la Yemekteyiz programında büyük ödül olan 15 bin TL’yi kazanmak için yarışacak.

Zuhal Topal Yemekteyiz İrem

Yarışmanın başarılı sunucusu olan Zuhal Topal, 23 Eylül 1976 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Aslen Gaziantep’li olan 43 yaşındaki sunucu aynı zamanda oyunculuk da yapmıştır.

Zuhal Topal’la Yemekteyiz’in 35. haftası 9 Mayıs 2022 Pazartesi ile 13 Mayıs 2022 Cuma günleri arasında her gün saat 16.00’da TV8 ekranlarında izleyenlerle buluşacak. Haftanın son gününde yarışmanın birincisi 15 bin TL’lik büyük ödülün sahibi olacak. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal