Söylemezsem Olmaz Seren Serengil neden yok? Seren Serengil Söylemezsem Olmaz'dan ayrıldı mı?

Beyaz TV ekranlarının sevilen magazin programı Söylemezsem Olmaz'da yorumcu olarak bulunan Seren Serengil’in, bugün yayınlanan bölümde olmayışı izleyicilerde soru işareti oluşturdu. Söylemezsem Olmaz Seren Serengil neden yok? sorularına yanıt arayan programın müdavimleri Seren Serengil'in Söylemezsem Olmaz'dan ayrılıp ayrılmadığını araştırmaya başladı.

09.05.2022-12:56 - (Son Güncelleme: 09.05.2022-12:56) Söylemezsem Olmaz Seren Serengil neden yok? Seren Serengil Söylemezsem Olmaz'dan ayrıldı mı?

Beyaz TV'de yayınlanan ve geniş bir kitle tarafından çok yakından takip edilen Söylemezsem Olmaz isimli magazin programında yorumcu olarak bulunan Seren Serengil’in programın bugün ekranlara gelen bölümünde olmayışı merak ediliyor. Yeni bölümde ekranlarda Seren Serengil'i görmeyen programın takipçileri Söylemezsem Olmaz Seren Serengil neden yok? sorusuna yanıt aramaya başladı.

Beyaz TV'nin sevilen magazin programının sunucularından biri olan Seren Serengil yeni bölümde yer almazken ünlü isim neden bugün ekranlarda olmadığı konusunda sosyal medya hesabında bir açıklama yaptı.

Söylemezsem Olmaz Seren Serengil neden yok

Seren Serengil Söylemezsem Olmaz'dan ayrıldı mı?

Ekranların çok yakından takip edilen magazin programı Söylemezsem Olmaz'da Seren Serengil'in 9 Mayıs günü ekranlarda olmaması dikkatlerden kaçmadı. İzleyiciler ünlü ismin programdan ayrılıp ayrılmadığını merak etmeye başlarken Seren Serengil, konuyla ilgili sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaparak programda neden olmadığına açıklık getirdi.

Söylemezsem Olmaz Seren Serengil neden yok

Ünlü isim Seren Serengil, Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımda izleyicilerin akıllarında oluşan sorulara yanıt verdi ve kendisini biraz rahatsız hissettiği için dinlendiğini söyledi.

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal