Ahmet Çakar canlı yayında sinek mi yedi? Canlı yayında Ahmet Çakar'ın yaptığı hareket sosyal medyayı salladı

Eski hakem ve futbol yorumcusu Ahmet Çakar’ın canlı yayında yaptığı hareket sosyal medyayı salladı. Peki Ahmet Çakar canlı yayında sinek mi yedi? Yanıtını haberimizde bulabilirsiniz.

09.05.2022-12:39 - (Son Güncelleme: 09.05.2022-12:39) Ahmet Çakar canlı yayında sinek mi yedi? Canlı yayında Ahmet Çakar'ın yaptığı hareket sosyal medyayı salladı

Beyaz TV’de yayınlanan Beyaz Futbol programında futbol yorumcusu olarak izleyenler karşısına çıkan eski hakem Ahmet Çakar yaptığı bazı hareketler ve sözlerle beraber zaman zaman sosyal medyanın konuşulan isimleri arasında yer alıyor. Sinan Engin, Abdülkerim Durmaz ve Rasim Ozan Kütahyalı ile beraber Süper Lig takımlarının son durumlarını ve karşılaşmalarını yorumlayan Ahmet Çakar’ın son hareketi ise önceki hareketlerini bile gölgede bırakacak gibi görünüyor.

Ahmet Çakar canlı yayında sinek mi yedi?

Ahmet Çakar Sinek
ahmet çakar sinek yedi


Beyaz Futbol programının yorumcularından Ahmet Çakar, program esnasında kahve fincanına konan sineği avucuyla yakalayarak çiğnemeye başladı.

Rasim Ozan Kütahyalı, Ahmet Çakar’dan sineği yakalamasını istedi. Sineği kahve bardağının üzerindeyken yakalayan Ahmet Çakar, canlı yayında yakaladığı sineği ağzına atarak çiğnemeye başladı. Ahmet Çakar’ın bu hareketi sonrası Beyaz Futbol’un diğer yorumcuları Sinan Engin, Rasim Ozan Kütahyalı ve Abdülkerim Durmaz büyük bir şaşkın yaşadı.

Ahmet Çakar’ın görüntüleri sosyal medyada gündemin üst basamaklarına yerleşirken, Çakar’ın rahat ve sakin tavırları dikkat çekti. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal