Zuhal Topal Yemekteyiz Hilal kimdir? Hilal Bölüm hayatı ve hakkında bilgiler

Ekranların sevilen programlarından olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz her hafta farklı konuklarla izleyenlerin evlerine misafir oluyor. Bu hafta ise 3.gününde yine iddialı bir yarışmacı vardı. Her günü daha da iddialı geçen programın yarışmacıları da merak ediliyor.

13.04.2022-16:10 - (Son Güncelleme: 13.04.2022-16:10) Zuhal Topal Yemekteyiz Hilal kimdir? Hilal Bölüm hayatı ve hakkında bilgiler

Zuhal Topal'la Yemekteyiz her hafta birbirinden dişli rakipleri programa konuk ediyor. Bu hafta ise 3.gün yarışmacısı Hilal kendi gününden önce rakiplerini eleştirmeleri ile izleyenlerin dikkatini çekmişti. Bu eleştirilerin ardından ise Hilal'in kendi gününde sergileyeceği maharetler merak edilmekte.

zuhal topal

Hilal kimdir, kaç yaşındadır?

Yarışmanın bu haftaki başlagıcından beri rakiplerine ağır eleştirilerde bulunan Hilal merak edilmeye başlandı. Programın 3.gün yarışmacısı olan Hilal aslen Ordulu ancak şuanda İstanbul Sancaktepe'de oturmaktadır. Hilal evlidir ve iki çocuğu vardır.

Eleştirilerinin yanı sıra iddialı ve dişli bir rakip olduğunu kendi sözleriyle de ifade eden Hilal "Yemeklerime güveniyorum. Hırslıyım, azimliyim, Karadenizliyim. O yüzden inatçı bir yapım var. Bir yarışmaya giriyorsam, birinci olmak için girerim. Kalan kişiler ikincilik için yarışırlar. Yani rakiplerime şans tanımıyorum." şeklinde açıklama yaparak diğer yarışmacılara meydan okudu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal