Zuhal Topal Yemekteyiz Derya kimdir? Zuhal Topal Yemekteyiz Derya yarışmacısı kaç yaşında, nereli?

Zuhal Topal’la Yemekteyiz programının 35. haftasında yarışacak olan yarışmacılardan Derya’nın hayatı araştırma konuları arasına girdi. Peki Zuhal Topal Yemekteyiz Derya kimdir? Zuhal Topal Yemekteyiz Derya yarışmacısı kaç yaşında, nereli? İşte tüm soruların yanıtları...

09.05.2022-13:25 - (Son Güncelleme: 09.05.2022-13:25) Zuhal Topal Yemekteyiz Derya kimdir? Zuhal Topal Yemekteyiz Derya yarışmacısı kaç yaşında, nereli?

TV8 ekranlarında yayınlanan Zuhal Topal’la Yemekteyiz programında 35. hafta heyecanı yaşanıyor. En güzelleri yapmak için kollarını sıvayan yarışmacılar Zuhal Topal’ın sunucusu olduğu Zuhal Topal’la Yemekteyiz programının yarışmacılarından birisi olan Derya’nın hayatı merak edilen konular arasında yer alıyor. Peki Zuhal Topal Yemekteyiz Derya kimdir? Zuhal Topal Yemekteyiz Derya yarışmacısı kaç yaşında, nereli?

Zuhal Topal Yemekteyiz Derya yarışmacısı kaç yaşında, nereli?

Zuhal Topal’la Yemekteyiz programının bu haftaki yarışmacılarından birisi Derya olacak. Derya, mutfakta hünerlerini sergilemeye çalışacak ve hafta sonunda verilecek olan 15 bin TL’lik büyük ödülü kazanmaya çalışacak.

Zuhal Topal Yemekteyiz

Zuhal Topal’la Yemekteyiz progrmanında büyük ödül olan 15 bin TL’yi kazanmak için yarışacak.

Yarışmanın başarılı sunucusu olan Zuhal Topal, 23 Eylül 1976 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Aslen Gaziantep’li olan 43 yaşındaki sunucu aynı zamanda oyunculuk da yapmıştır.

Zuhal Topal’la Yemekteyiz’in 35. haftası 9 Mayıs 2022 Pazartesi ile 13 Mayıs 2022 Cuma günleri arasında her gün saat 16.00’da TV8 ekranlarında izleyenlerle buluşacak. Haftanın son gününde yarışmanın birincisi 15 bin TL’lik büyük ödülün sahibi olacak.


Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal