Zuhal Topal ile meşhur olan Hanife bikinili fotoğrafları ile boy gösterdi

Bir dönemin hakkında çok konuşulan isimlerinden bir tanesi olan Türkiye 'nin meşhur gelin adayı Hanife Gürdal, şimdilerde ise sosyal medya platformundan yapmış olduğu paylaşımlar ile gündemde bomba etkisine neden oluyor. Geçen gün bikinisi ile verdiği pozlarını kişisel hesabından takipçileri ile paylaşan ve Zuhal Topal 'ın sunuculuğu yaptığı izdivaç programında ünlenen Hanife Gürdal 'ın son hali ise merak konusu oldu. Biz de gelin adayı Hanife 'nin son halini içeriğimizde paylaştık

20.03.2022-18:01 - (Son Güncelleme: 20.03.2022-18:01) Zuhal Topal ile meşhur olan Hanife bikinili fotoğrafları ile boy gösterdi

Bir dönemin hakkında çok fazla konuşulan isimlerinden bir tanesi olan ve Türkiye 'nin gelin adayı olarak hafızalara kazınan Hanife Gürdal, şimdilerde ise kişisel sosyal medya platformundan yapmış olduğu paylaşımları ile gündemde bomba etkisi yaratarak zirvede kalmayı başardı. Televizyon ekranlarındaki gibi sosyal medyada da güçlü olan isimler arasında yer alan Hanife Gürdal, son zamanlarda ise yapmış olduğu paylaşımları ile takipçilerinin ağızlarını resmen açık bırakıyor. 

Birkaç gün önce kişisel sosyal medya hesabı üzerinden bikinisi ile vermiş olduğu pozlarını paylaşarak takipçilerinden hiç beklenmedik şekilde yoğun bir tepkiye maruz kalan Hanife, ne kadar açılıp saçıldığının da şovunu yaparak herkese göstermiş oldu. Güzel sunucu Zuhal Topal 'ın sunmuş olduğu evlilik programında şöhret basamaklarını tırmanan gelin adayı Hanife, yeni imajı ile de magazin gündeminde üst sıralarda yer almaya devam etmektedir. İşte, bir dönemin çok sevilen mütevazi fenomen gelin adayı olan Hanife Gürdal 'ın merak edilenleri..


Hanife Gürdal 'ın yeni hali sosyal mecrayı alt üst etti!

Sosyal medyanın en güçlü isimleri arasında olan fenomen gelin adayı Hanife Gürdal, yapmış olduğu paylaşımları ile de milyonlarca kullanıcıya hitap etmektedir. Son zamanlarda adından da sıkça söz edilen Hanife, eşi Kemal Ayvaz ile yaşadığı mutlu anlarını ise kişisel sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı ve almış olduğu fazla kiloları ile de ne yazık ki takipçilerinin eleştiri oklarına maruz kaldı. 

Fenomen gelin adayı Hanife 'nin sosyal platformda yaptığı paylaşımlarına binlerce kişi tarafından beğeni yağarken aynı zamanda içinde ünlü isimlerin de olduğu bir kullanıcı ordusu tarafından da pek çok yorum yapıldı. Hanife 'nin kullanıcıları ise '' Hamile misin? '' şeklindeki soruları fenomen gelin adayına yöneltirken ayrıca kilo vermesi gerektiği konusunda da bazı tavsiyelerde bulundular. Şimdilerde de milyonlarca takipçi ve sosyal medya kullanıcısı tarafından Hanife 'nin yapacağı açıklamalar büyük bir merak içerisinde takip edilmektedir.


Hanife 'den takipçilerine '' Aşırı kilo almadım '' yanıtı geldi!

Paylaştığı son pozlarına yapılan yorumlara daha fazla dayanamayarak kendisini bir açıklama yapmak zorunda hisseden Hanife, '' Son aylarda aşırı şekilde kilo aldığım yönünde yapılan yorumlar çok yanlıştır. Zaten ben evlendiğimde 79 kilodaydım ve Pandemi sürecinde de aşırı şekilde çok fazla kilo almadım. Bu yüzden de hakkımda yapılan bu yöndeki yorumların hiçbirini kabul etmiyorum. '' ifadelerine yer verdi. 

Türkiye 'nin fenomen gelin adayı Hanife, kişisel sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımının yanında ayrıca bikinisi ile de verdiği pozlarında takipçilerinin ve kullanıcıların çok fazla tepkisine ve yorumlarına da maruz kaldı. Açılıp saçıldığı paylaşımlarında ki her halinden açıkça belli olan Hanife Gürdal, şimdilerde de adeta yürekleri ağızlara getiren pozları ile hem sosyal medya takipçi sayısını arttırmaya ve hem de sosyal medyanın hakkında en çok konuşulan isimlerinin arasında yer almak için birbirinden çarpıcı paylaşımlarını hesabından sunmaya devam etmektedir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal