Zuhal Olcay yıllar önce kendisini Aşkın Nur Yengi ile aldatan eski eşi Haluk Bilginer'e açtı ağzını yumdu gözünü!

Geçtiğimiz günlerde verdiği konserde sitem dolu sözlerde bulunan ünlü sanatçı Zuhal Olcay'a Haluk Bilginer soruldu. İşte o detaylar...

14.04.2022-14:07 - (Son Güncelleme: 14.04.2022-14:07) Zuhal Olcay yıllar önce kendisini Aşkın Nur Yengi ile aldatan eski eşi Haluk Bilginer'e açtı ağzını yumdu gözünü!

Ekranların en sevilen oyuncuları arasında yer alan, her projede göstermiş olduğu oyunculuk performansıyla akıllara kazınan Zuhal Olcay oyunculuğunun yanı sıra sesiyle de hayranlarını büyülemeye devam ediyor. 1992 yılında hayatını Haluk Bilginer ile birleştiren Olcay, daha sonrasında Bilginer'in Olcay'a aşık olması nedeniyle yollarını ayırmıştı. Bu ayrılık sonrasında ise Bilginer ile Aşkın Nur Yengi evlenmiş ve bu evliliklerinden de bir çocukları olmuştu. Aradan geçen yılların ardından magazin gündeminde tazeliğini koruyan bu aşk dedikodularının ardından ünlü sanatçı geçtiğimiz haftalarda sahne aldığı bir mekanda bu konuya üstü kapalı bir şekilde değinmişti. Posta gazetesinde yer alan köşe yazısında; ''Beşiktaş’ta bir restoranda Zuhal Olcay’ı dinledik. ‘Dünden Sonra Yarından Önce’yi söylerken 'Tanıdık bir hikaye. Kadınla erkek tanışırlar, sevişirler, evlenirler. Sonra da erkek daha genç bir kadın için eşini terk eder' deyince alkış kıyamet koptu. 'Benim hiç tatmadığım bir şey' diyerek de gecenin esprisini yaptı. Olcay o kadar kendine güvenli ve aşmış ki geçmişte Haluk Bilginer ve Aşkın Nur Yengi ile yaşadığı aşk üçgenini bile şaka konusu yapabiliyor'' ifadeleri kullanılmıştı. Bu ifadelerden sonra Zuhal Olcay önceki gün Nişantaşı'nda basın mensuplarının kameralarına yansıdı. 

Zuhal Olcay'dan Haluk Bilginer'e olay sözler

Olcay: Erkek daha genç bir kadın için eşini terk eder

Ünlü sanatçı Zuhal Olcay, önceki gün Nişantaşı'nda basın mensuplarının objektiflerine yansıdı. Bir arkadaşıyla sohbet ettiği sırada karşısında muhabirleri gören ünlü sanatçı, gazetecilere el salladıktan sonra merak edilen sorulara da yanıt verdi. Olcay yeni projelerinin müjdesini hayranlarına verirken, Aslında Özgürsün adlı romanın dizi uyarlamasında yer alacağını ve ayrıca bir dijital platformda yayınlanacak projede de olacağını duyurdu. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Olcay; ''Son zamanlarda sizin gibi hem oyunculuk hem de müzikal yapan isimlerden kimleri beğeniyorsunuz?'' sorusuna; ''Serenay Sarıkaya ve Gökçe Bahadır'' şeklinde belirtti. Geçtiğimiz günlerde sahne aldığı mekanda sitem dolu sözleri hatırlatılmasının üzerine konu hakkında konuşmak istemeyerek iddiaları doğrulamış olan Zuhal Olcay ise yalnızca ''Kolay gelsin'' dedi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal