Yansı Dilan Özçolpan kimdir? O Ses Türkiye ile meşhur olmuştu

Bir süre önce katıldığı ses yarışması ile adını duyuran Yansı Dilan Özçolpan, kokain almak isterken yakalandı. Uyuşturucu madde satıcısı Veysel S.'yi arayan Yansı Dilan, maddeyi götürdüğü adresi polise verdi. Yakayı ele veren Özçolpan, ben sahnedeydim bir yanlış olmuş ifadeleriyle kendini savundu. Telefon numarasından kimlik bilgilerine ulaşılan Yansı Dilan hakkında soruşturma açıldı.

14.04.2022-12:56 - (Son Güncelleme: 14.04.2022-13:48) Yansı Dilan Özçolpan kimdir? O Ses Türkiye ile meşhur olmuştu

O Ses Türkiye adlı şarkı yarışması ile ekranlara gelen Yansı Dilan Özçolpan, 7 Ocak tarihinde uyuşturucu madde almak isterken polise yakalandı. Veysel S. Adlı kişiyi arayarak kokain isteyen Özçolpan, uyuşturucu satıcısını beklerken polise yakalandı. Veysel S. 4 gram kokaini şarkıcıya götürdüğü sırada polis çevirmesine yakalanınca pet şişesine saklanan uyuşturucu polis tarafından bulundu.

“Ben sadece taşıyıcıyım”

Polis ekiplerince yakalanan Veysel S. İfadesi alınmak için karakola götürüldü. Telefonla arayarak uyuşturucu madde istendiğini söyleyen Veysel S. maddeyi Nişantaşı’ndaki bir adrese götürdüğünü sadece taşıyıcılık yaptığını belirtti.

Yansı Dilan ÖzçolpanTelefon numarasından kimliği tespit edildi

Veysel S. Kendisini arayan numarayı polis ekiplerine verirken suçsuz olduğunu söyledi. Alınan ifadenin ardından polis ekipleri çalışmalarını sürdürdü. Telefon numarasının izini süren ekipler kimlik bilgilerine ulaşılan kişinin Yansı Dilan Özçolpan olduğu tespit edildi.

“Ben sahnedeydim yanlış anlaşılma olmuş”

Yansı Dilan Özçolpan, ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Polis ekiplerince alınan ifadede Yansı Dilan, “Ben olayın yaşandığı anlarda sahnede şarkı söylüyordum. Her şey tamamen yanlış anlaşılmadan ibarettir.” diyerek uyuşturucu madde kullanmadığını ifade etti.

Özçolpan’a uyuşturucu madde temin etmek suçundan soruşturma başlatıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal