03.11.2021-17:10 (Son Güncelleme:05.11.2021-18:32)


1

Fenerbahçe'den Ukrayna ekibi Zorya'ya kiralanan Allahyar Sayyadnamesh ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Zorya performansını beğendiği futbolcu için kiralık kontratının uzatılması için Fenerbahçe yönetimiyle görüşmelere başladı.



2

İranlı futbolcu Allahyar Sayyadmanesh, Ukrayna ekiplerinden Zorya takımına kiralanmıştı. Performansıyla Ukrayna Ligi'nde ses getiren Allahyar ile ilgili önemli yeni gelişmeler yaşanıyor.



3

Zorya takımının performansından memnun kaldığı Allahyar Sayyadmanesh'in transferi için Fenerbahçe ile görüşmelere başladığı aktarıldı. Ukrayna ekibi Zorya'nın 20 yaşındaki İranlı genç yıldız Allahyar Sayyadmanesh için yaptığı hamle Fenerbahçe cephesinde de büyük ses getirdi.



4

Ekim 2020'den bu yana Zorya formasını terleten İranlı genç yıldız Ukrayna ekibi Zorya'da sergilediği performansla büyük ses getirdi. İranlı futbolcu, Zorya ile 43 karşılaşmada 13 gol attı ve 5 asistlik bir performans ortaya koydu. Futbolcu sergilediği performansla Ukrayna'da çok büyük ses getirdi.



5

Fenerbahçe'den Ukrayna ekibi Zorya'ya kiralık olarak giden İranlı futbolcu Allahyar, futbola İran'ın Padideh takımının alt yapısında başladı. Allahyar'ın sonraki durağı ise Esteghlal takımı oldu. Burada sergilediği performansla futbolcu Fenerbahçe'nin yolunu tuttu.



6

Ukrayna basınında çıkan haberlere göre Zorya'nın 31 Aralık 2021'e kadar kiralık sözleşmesi bulunan İranlı genç yıldızın sözleşmesini sezon sonunda kadar uzatmak istediği ve Fenerbahçe'yle masaya oturduğu öğrenildi. Fenerbahçe'nin İranlı santrafor Allahyar için nasıl bir karar vereceği merakla bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR