03.11.2021-16:19 (Son Güncelleme:28.01.2022-08:36)


1

Acun Ilıcalı'nın, İngiliz ekibi Hull City'i satın alma işlemlerine sona gelirken, takımın başına da Şota Arveladze'yi getirmeyi planladığı öğrenilmişti.



2

Ünlü medya patronu Acun Ilıcalı'nın yakın zamanda İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'i satın almıştı. Acun Ilıcalı'nın, İngiliz ekibi satın alma durumu çok büyük ses getirmişti. Ünlü medya patronunun satın aldığı Championship ekibi için çok kritik yeni kararlar aldığı öğrenildi. Acun Ilıcalı'nın takımın başına ülkemizden yakından tanıdığımız Şota Arveladze'yi getirdi.



3

Acun Ilıcalı'nın Championship ekibi Hull City'i satın aldıktan sonra takımın başına kimi getireceği büyük merak konusuydu. Acun Ilıcalı'nın bu anlamda kritik bir karara vardığı öğrenildi. Acun Ilıcalı'nın İngiliz ekibinin başına Şota Arveladze'yi getirmek istediği öğrenildi.



4

Acun Ilıcalı'nın takımın başına getirmek istediği Şota Arveladze son olarak Özbekistan ekiplerinden Pakhtakor Tashkent'te 2 sezon boyunca görev almış ve bir çok başarıya imza atmıştı. 48 yaşındaki teknik direktör Şota Arveladze ülkemizde daha önce Kasımpaşa, Kayserispor ve Trabzonspor'da görev almıştı.



5

İngiliz ekibi kısa bir süre önce Acun Ilıcalı tarafından satın alınmıştı.



6

Acun Ilıcalı'nın takımı devralmasından sonra Gürcü çalıştırıcı Şota Arveladze'yi mutlaka getirmek istediği belirtiliyordu. Acun Ilıcalı'nın Şota Arveladze'yi takımının başına getirmek istemesi futbol medyasının gündemine oturmuştu.



7

Acun Ilıcalı'nın, takımın başına Gürcü teknik direktörü Şota Arveladze'yi getirdiği resmen açıklandı.



8

Takımın teknik direktörü Grant McCann'dan boşalan teknik adamlık görevine Şota Arveladze devam edecek. Şota Arveladze ile iki buçuk yıllık sözleşme imzalandığı açıklandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR