03.11.2021-14:15 (Son Güncelleme:03.11.2021-14:15)


1

Süper Lig'de Trabzonspor, Alanyaspor ve Konyaspor'a kaybeden Fenerbahçe zirvenin uzağında kalırken takımda yaşanan sakatlıklardan sonra Vitor Pereira kadroyu yeniden şekillendirecek.



2

Süper Lig'de Fenerbahçe'de son zamanlarda gerek son maçlarda alınan mağlubiyetler gerek takımda yaşanan sakatlıklar moralleri iyice bozdu.



3

Fenerbahçe'de özellikle Altay Bayındır, Luiz Gustavo ve Enner Valencia'nın yaşadığı sakatlık takımda moralleri çok düşürdü.



4

Sarı lacivertlilerde yaşanan sakatlıkların ardından Portekizli teknik direktör Vitor Pereira oyunu Arjantinli yıldız Jose Sosa'nın üzerine kurmayı planlıyor. Gustavo'nun yokluğunda ipleri teslim alacak olan tangocunun takım ritmini yukarı çekmesi beklenecek.



5

Vitor Pereira'nın bir diğer yapacağı hamle ise hücum anlamında olacak. Berisha ilk defa bu anlamda gerçek mevkisinde ter dökecek. Valencia ve Serdar Dursun'un yokluğunda Pereira Berisha'ya gol yollarında güveniyor. Mergim Berisha, Fenerbahçe'ye transfer olduğundan beri istenilen performansı sergileyememişti. Bu anlamda futbolcunun sakatlıkların yokluğunda potansiyelini ortaya koyması bekleniyor.



6

İrfan Can Kahveci son oynanan Konyaspor maçında oyuna girer girmez farkını hissettirmişti. Vitor Pereira'nın, yıldız futbolcudan çok umutlu olduğu belirtiliyor. Futbolcu gerçirdiği sakatlıklar nedeniyle bu sezon Fenerbahçe formasından epey bir uzak kaldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR