03.11.2021-13:25 (Son Güncelleme:03.11.2021-13:48)


1

Süper Lig devlerinden Fenerbahçe'de transfer döneminde çok konuşulan futbolculardan birisi de Sinan Gümüş olarak göze çarpıyordu. Futbolcu yaz transfer döneminde takımın yeni teknik direktörü Vitor Pereira'nın planları dahilinde düşünülmemiş ve futbolcuyla yolların ayrılması konuşulmuştu.



2

u. Yönetim futbolcuyu takımdan göndermeyi planlarken Sinan Gümüş transferde pürüz çıkarmıştı. Futbolcu başka takıma transfer olmak istememiş ve Fenerbahçe'de kalmak istemişti bu anlamda futbolcu ile Ali Koç arasında büyük sorun çıkmıştı. Futbolcu yaşanan olaylardan sonra kadro dışı kalmıştı. Fenerbahçe'de kadro dışı kalan futbolcuyla ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor.



3

Fenerbahçe'de kadro dışı kalan Sinan Gümüş bu kez futbol sahasında değil golf çimlerinde haber oldu. Golfe olan tutkusuyla bilinen tecrübeli futbolcu kadro dışı kalmasından sonra hobisine daha sıkı tutundu. Sinan Gümüş, özel bir golf kulübünün 200 kişiyle düzenlediği turnuvada dereceye girerek ödül aldı.



4

Diğer taraftan sezon başında bonservisiyle futbolcuyu transfer etmek isteyen Alman takımları olmasına rağmen Sinan Gümüş takımda kaldı.



5

Futbolcu yaz transfer döneminde takımdan ayrılmayarak başkan Ali Koç ile yaşadığı polemik nedeniyle büyük gündem olmuştu.



6

Fenerbahçe'de istenilen başarıyı yakalayamayan 27 yaşındaki futbolcu, Galatasaray ve Antalyaspor formalarını da terletmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR