03.11.2021-10:54 (Son Güncelleme:03.11.2021-10:54)


1

YENİ MEVKİ VE DİĞER ÖZELLİKLER

YENİ MEVKİ VE DİĞER ÖZELLİKLER

- Üçlü savunmanın Türkiye'de Fenerbahçe'nin de kullanmasıyla birlikte üçlü savunmada stoperler için yeni mevki oyuna eklendi. Kanat stoperler artık oyunda bulunacak. - Veri merkezi oyunda geliştirilmiş özelliklerden. Gol beklentisi ve birçok veri daha net şekilde kullanıcılara yansıyacak. - Transferler daha zorlaşıyor. Pandemi sebebiyle daralan transfer penceresi FM 22'de de gerçekleşecek. Daha düşük bütçe ile birlikte oyuncular artık daha çok yorulacak. - Kulüp personeliyle daha çok iletişime geçilecek ve istenildiği zaman toplantı yapılıp görüşler alınabilecek. Birçok özelliğin daha değiştiği FM'de challenge yapılabilecek en iyi 10 takımı aşağıda derledik.



2

ALTAY SK

ALTAY SK

Altay SK Türkiye futbol tarihinin en köklü kulüplerinden. 2000lerin başında kümeye düştüğünden beri bir türlü toparlanamayan Altay, bu yıl tekrar en üst lige çıktı. Yeni çıkardığı tokenları ve yenilenen stadyumuyla Altay'ı eski şampiyonluk günlerinde döndürebilirsiniz.



3

NORWICH CITY

NORWICH CITY

2 sene önce Premier Lig'den düşen Norwich City, bu yıl tekrardan Premier Lig'e yükseldi ve kadrosunda milli oyuncu Ozan Kabak'ı kattı. Küme düşme adayları arasında birinci sırada gösterilen Norwich, genç ve potansiyelli kadrosuyla kümede kalmaya çalışacak. İyi bir transfer politikasıyla Norwich yıllar içerisinde Leicester City'nin başarısını yenileyebilir.



4

NEWCASTLE UNITED

NEWCASTLE UNITED

Roman Abramovich'in 2000lerin başında Chelsea'yi almasıyla başlayan furyanın son ve en büyük patlaması Newcastle'ın Suudi ailesine satılmasıyla oldu. Bir anda dünyanın en zengin takımına dönüşen Newcastle, 3 milyar dolar bütçesiyle dünyadaki her oyuncuyu alabilecek kapasiteye sahip.



5

PSG

PSG

Hakimi, Sergio Ramos, Wijnaldum, Donnaruma ve Messi transferleriyle dünyanın en iyi konumuna ulaşan PSG'nin artık tek bir hedefi kaldı: Şampiyonlar Ligi'ni almak. Uzun yıllardır bu proje Şampiyonlar Ligi'ni alamıyor. Bir kez finale çıkıp bir kez de yarı finalde elenen ekip, Messi katkısıyla bu yıl şampiyon olmak sitiyor.



6

ALTINORDU

ALTINORDU

Türkiye'deki yeni yabancı kuralı sonrası altyapıdan oyuncu oynatma zorunluluğu getirildi ve Altınordu Türkiye'nin açık ara en iyi altyapısına sahip. Birçok oyuncusunu yurt dışına yollayan Altınordu, yeni wonderkidleriyle herkesin dikkatini çekiyor.



7

BARCELONA

BARCELONA

Dünya tarihinin en büyük oyuncusunu kaybeden Barcelona'nın tek sorunu bu değil. Sıfır transfer bütçesi ve ekonomik krizin içinde bulunan Barcelona'nın çok kötü bir teknik direktörü vardı, Ronald Koeman geçen haftalarda kovuldu. Şu an taht boş ve FM severler o tahtı doldurabilir. Barcelona tekrardan Avrupa'nın en büyüğü yapılabilir mi?



8

SCHALKE 04

SCHALKE 04

Schalke 04 Almanya'nın en ikon takımlarından biriydi. Mesut Özil gibi bir oyuncuyu çıkaran Schalke, geçen sene küme düştü. En büyük Alman kulüplerinden biri olan mavi beyazlılar eski günlerine dönmek istiyor.



9

SUNDERLAND TILL I DIE

SUNDERLAND TILL I DIE

Bir zamanların İngiltere üst liginin orta sıra müdavimi Sunderland, şu an 2 lig düşmüş durumda. Netflix'te yayınlanan Sunderland Till I Die dizisiyle büyük hayran kitlesine ulaşan Sunderland, eski günlerini mumla arıyor. Sunderland'in eski günlerine ulaşması oyuncuların elinde.



10

MARSİLYA

MARSİLYA

PSG'nin dominasyonu geçen sene Lille'in Burak - Yusuf - Zeki üçlüsüyle yıkılmıştı. Bu sene Messi'yi kadrosuna katan PSG, şampiyonluğun en büyük favorisi. Cengiz Ünder'i transfer eden Marsilya, PSG'ye büyük bir sürpriz yapmak istiyor.



11

ATHLETIC BILBAO

ATHLETIC BILBAO

Transfer politikası bulundukları bölgenin dışından oyuncu almamak üzerine kurulu olan Athletic Bilbao, FM oyuncularının en çok merak ettiği takımlardan. Real Madrid ve Barcelona'nın çöküşü sonrası zirvede eksiklik bulunuyor.



12

BONUS: MİLLİ TAKIM

BONUS: MİLLİ TAKIM

Avrupa Şampiyonası'ndaki hezimet sonrası Dünya Kupası'na katılmaya çalışan Milli Takım, yönetilmesi en zor milli takımlar arasında bulunuyor. Milli Takım'ı dünyanın en iyi takımı yapma yarışına girilebilir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR