03.11.2021-10:03 (Son Güncelleme:03.11.2021-10:20)


1

Arjantinli yıldız Lionel Messi'nin, Barcelona'dan ayrılması ile ilgili yeni bir gelişme ortaya çıktı. Bu yaz Katalan ekibinden ayrılarak PSG'ye imza atan Lionel Messi, sessizliğini bozarak Barcelona başkanı Laporta'ya olan kırgınlığını dile getirmişti.



2

Barcelona başkanı Laporta'nın basına yaptığı açıklamaların kendisini üzdüğünü aktaran Lionel Messi, buna karşın Barcelona'ya olan sevgisini tekrarladı ve bir gün geri takıma dönmek istediğini aktardı.



3

Ekim ayında konuşan Başkan Laporta, maaş limiti dolayısıyla kontrat öneremedikleri Lionel Messi için ''Barcelona'da para almadan oynamasını beklerdim'' ifadelerine yer vermişti. Barcelona başkanı Laporta'ın yaptığı bu açıklamalar gündemi sallamıştı.



4

Yıldız futbolcu Lionel Messi Laporta'nın bu sözlerine karşılık, ''Barcelona'da kalmak için mümkün olan her şeyi yaptım. Bana kimse "bedava oynamak ister misin?" diye sormadı. Maaşımda %50 indirime gitmemi istediler ve bunu sorunsuz bir şekilde kabul ettim. Ailem ve ben, Barcelona'da kalmak istiyorduk.'' ifadelerine yer verdi.



5

Öğrenilen bilgiye göre Gerard Pique'nin, Lionel Messi'nin takımdan gitmesinde pay sahibi olduğu aktarıldı.



6

Lionel Messi artık birlikte oynamasalarda Sergio Agüero ile sık sık görüştüğünü, Sergio Busquets ve Jordi Alba ile teması kesmediğini belirtti. Lionel Messi'nin verdiği röportajda La Masia günlerinden bu yanan beraber top koşturduğu Gerard Pique'nin adını anmaması oldukça dikkat çekmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR