03.11.2021-09:10 (Son Güncelleme:03.11.2021-09:34)


1

Fenerbahçe'de sular durulmak bilmiyor. Son olarak Konyaspor deplasmanından da mağlubiyetle ayrılan takımda Fenerbahçe son 3 haftayı yenilgiyle kapatmış oldu.



2

Ayrıca Konyaspor maçında takımın önemli isimleri Enner Valencia ve Altay Bayındır sakatlık geçirdi. Futbolcuların geçirdiği bu sakatlıklar takımda moralleri bir hayli bozdu.



3

Alınan kötü sonuçların ardından takımın teknik direktörü Vitor Pereira ve başkan Ali Koç eleştiri oklarını üzerine çekti. İkili arasında Samandıra'da kritik bir görüşme yapıldığı öğrenildi.



4

En önemli tartışma konusu ise Vitor Pereira'nın yıldız futbolcu Mesut Özil üzerinden oyunu kurmaması oldu.



5

Ali Koç'un kurulan sistemde Mesut Özil'in devre dışı kalmasından dolayı Vitor Pereira'ya tepki gösterdiği öğrenildi. Ali Koç'un, Vitor Pereira'ya ''Verdiğin sözleri tutmadın'' şeklinde tepki verdiği öğrenildi.



6

Ali Koç'un, Vitor Pereira'ya verdiği bu tepkilerin ardından Vitor Pereira tarafındandan Ali Koç'a tepki geldi. Portekizli teknik adamın, Ali Koç'a kendisine verilen transfer sözlerinin tutulmaması konusunda sitem etti. Vitor Pereira'nın, Ali Koç'a, ''Bu sistemdeki çok kritik kanat transferleri yapılmadı'' diyerek tepki gösterdiği öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR