Zonguldak’ta Kısıtlamaya Uymayan Sürücülere Ceza Kesildi

Zonguldak’ta kısıtlamaları görmezden gelen sürücüler para cezasına çarptırıldı. Ereğli ilçesinde polis ekipleri tarafından gerçekleşen kontrollerde 2 araca muayene eksikliğinden dolayı para cezası kesildi.

08.04.2021-10:35 - (Son Güncelleme: 08.04.2021-11:27) Zonguldak’ta Kısıtlamaya Uymayan Sürücülere Ceza Kesildi

Zonguldak’ta koronavirüs önlemleri kapsamında İçişleri Bakanlığı tarafından alınan kararla beraber saat 21:00’den sonra sokağa çıkma kısıtlaması uygulaması devam ediyor. Ereğli Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerinde Ruhi Cöbekoğlu Bulvarı ve Atatürk Bulvarı üzerinde trafik denetimi yapıldı. Gerçekleşen uygulamada hem sokağa çıkma kısıtlamasında vatandaşların izinli olup olmadığı denetlenirken, hem de araçların ve sürücülerin trafik kurallarına uygun olup olmadığı denetlendi. 

SÜRÜCÜLERE 314 TL İDARİ PARA CEZASI UYGULANDI 

Gerçekleşen kontrollerde güzergah üzerindeki araçlar denetlenirken, izinli olan sürücülerin belgeleri kontrol edilmesinin ardından geçişine izin verildi. Kontrollerin ardından 2 aracın muayenesinin olmadığı belirlendi. Sürücülere 314 TL idari para cezası uygulandı. Trafikte kusurlu olan araçlar çekici yardımı ile otoparka kaldırıldı. 

EKİPLER TARAFINDAN UYARI YAPILDI 

Polis ekipleri tarafından sürücülere başta koronavirüs tedbirleri olmak üzere gerekli kurallara uymaları, maske, mesafe ve hijyen konularında hassas olmaları gerektiği vurgulanarak uyarıda bulunuldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal