Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem kimdir?

CHP’nin 31 Mart yerel seçimlerinde Zonguldak için aday gösterdiği Tahsin Erdem, sonuçlara göre yeni başkan seçildi. Yeni dönemde Zonguldak Belediye Başkanı görevini yürütecek olan Tahsin Erdem’in hayatını ve kariyerini araştıranların sayısı artıyor. Peki Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem kimdir? İşte Tahsin Erdem hayatı ve biyografisi…

02.04.2024-12:21 - (Son Güncelleme: 02.04.2024-12:21)

Yerel seçim geçtiğimiz Pazar günü yapıldı ve milyonlarca vatandaş oy vermek üzere bulundukları yerdeki sandıklara koştu. Zonguldak’ta da heyecan dolu geçen belediye başkanlık yarışının sonucunda CHP’nin adayı Tahsin Erdem, ilk sırada yer alarak yeni başkan seçildi. Peki Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem kimdir? 

Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem kimdir? 

CHP Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem, 1964 yılında Zonguldak'ta doğdu. Eğitim hayatına memleketinde başlayan Erdem, Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Programlar Muhasebe bölümünden mezun oldu. Siyaset sahnesine Demokratik Sol Parti Merkez İlçe Başkanlığıyla adım atan Erdem, sonrasında Zonguldak Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası'nda aktif görevler üstlendi. 

Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem kimdir?

Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında Zonguldak Belediye Meclis Üyeliği ve Grup Başkanvekilliği gibi önemli görevlerde bulunan Erdem, 2019'da Zonguldak Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanlığına seçildi. 30 yıldan uzun bir süredir Mali Müşavir olarak çalışan Erdem, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Tahsin Erdem, yerel seçimlerin ardından CHP Zonguldak Belediye Başkanı olarak yeni görevine başladı.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal