Ziyadmisali’den oyunculara büyük ödüller

2022 yılında da online oyun alanında yenilikler yapmaya devam eden ZiyadMisali, Misali2 ve Zeval2 oyunlarıyla büyük ödülleri oyunculara sunmaktadır. Misali2 ve Zeval2 oyunlarındaki başarısıyla çoğu zaman onaylanıp bazen de eleştirilse de 2010 yılından beri çalışmalarına hiç durmadan devam etmiştir.

07.04.2022-15:38 - (Son Güncelleme: 07.04.2022-15:38) Ziyadmisali’den oyunculara büyük ödüller

Birçok genç oyuncunun severek katıldığı Ziyad Apaydın yapımı oyunlar, Misali2 ve Zeval2 markasının yükselmesinde de oldukça etkili oldu. Türkiye’de 2010 yılından günümüze emek vererek, online oyun platformlarında isminden söz ettiren bir ekip kurucusu olarak, CEO’su olduğu online serverlerin tanınan isimlerinden biri olmuştur. 

Stratejilerin geliştirilmesi ve oyuncuların yeteneklerini sergilemesi için imkanlar yaratılmıştır. Ziyad Apaydın ekibiyle oyun alanı canlanmış, yeni oyuncular da ekiplere katılarak, oyun dünyasındaki isimlerden biri olmayı başarmıştır. Oyuncularına büyük ödüller vererek, onlarla birlikte çıktıkları bu yolda yanlarında olmaya özen göstermiştir. 

CEO’su olduğu Misali2 ve Zeval2 ekibinin de en iyi şekilde yönetilmesinde oldukça hassas davranmaktadır. 

Ziyad Apaydın

Ziyad apaydın ile oyunlara katılın ve kazanın

Ziyad Apaydın oyuncularına bol bol ödül ve tecrübe kazandırırken, Türkiye’nin genç yeteneklerini online oyun platformlarını geliştirmeleri için davet etmektedir. ZiyadMisali olarak yer aldığı online oyun alanında Zeval2 ve Misali2 ekibiyle yeni serverler açarak, yeni oyun alanlarına katılım sağlanması noktasında ilerlemektedir.

CEO’su olduğu markaların duyurulması noktasında da yetenekli ve çalışkan bir kişiliğe sahip olan genç girişimci 2010 yılından beri gelişmeleri takip etmektedir. Ziyad Apaydın ile Facebook ve Instagram adresiyle etkileşime geçerek, dünyanın en çok oynanan online oyunlarından ikisi olan Misali2 ve Zeval2 yapımlarının sahibi ile bizzat iletişim kurabilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal