Ziya Selçuk’tan Öğretmenlere Sevindirici Haber! Tüm Öğretmenlerin Aşı Randevuları Tanımlandı

Ziya Selçuk'tan öğretmenlerin aşı randevusuna ilişkin açıklama geldi. Bakan Selçuk, Tüm öğretmenlerimizin ve eğitim çalışanlarımızın aşı randevuları Sağlık Bakanlığı tarafından tanımlandı.'

06.06.2021-13:04 - (Son Güncelleme: 06.06.2021-14:40) Ziya Selçuk’tan Öğretmenlere Sevindirici Haber!  Tüm Öğretmenlerin Aşı Randevuları Tanımlandı

Türkiye'de koronavirüsle mücadelede yapılan aşılar hız kesmeden sürüyor. Dönem dönem yaş ve meslek gruplarına göre ayrılan aşılarda sıra öğretmenlere geldi. Bazı meslek grupları aşılama kapsamında öne alındı. Bu meslek gruplarından birisi olan öğretmenler ile ilgili duyuru, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan geldi. 

 ÖĞRETMENLERE AŞI DUYURUSU GELDİ 

Ziya Selçuk öğretmenlerin aşı randevusuna dair açıklamalarda bulundu. Bakan Selçuk, sağlıkçılara teşekkürlerini ileterek, 'Tüm öğretmenlerimizin ve eğitim çalışanlarımızın aşı randevuları Sağlık Bakanlığı tarafından tanımlandı. Mesai arkadaşlarımız an itibarıyla randevularını e-Nabız’dan alabilirler. Eğitim ailemiz adına tüm sağlık camiamıza teşekkürlerimi sunuyorum' ifadelerini kullandı. 

SAĞLIK BAKANI KOCA AÇIKLAMA YAPMIŞTI 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, öğretmenlerin aşılamasına ilişkin öğretmenlerin aşı olacağı tarih hakkıda gün vererek "Önümüzdeki hafta aşılama programımız için yeni bir dönem daha başlıyor. 7 Haziran Pazartesi gününden itibaren yaş sınırı olmaksızın tüm öğretmenlerimiz aşı olabilecekler. Aşı ile bağışıklık kazanacak ve salgını gündemimizden çıkaracağız. Bu güce güvenin." açıklamalarında bulunmuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal