İknalar İşe Yaradı! PKK’dan Kaçan Örgüt Mensubu Güvenlik Güçlerine Teslim Oldu

İçişleri Bakanlığı tarafından, ikna çalışmaları sonucunda terör örgütü PKK'dan kaçan 1 örgüt mensubunun güvenlik güçlerine teslim olduğu bildirildi.

06.06.2021-12:59 - (Son Güncelleme: 06.06.2021-12:59) İknalar İşe Yaradı! PKK’dan Kaçan Örgüt Mensubu Güvenlik Güçlerine Teslim Oldu

İçişleri Bakanlığı’ndan yazılı açıklama geldi. Yapılan ikna çalışmalarının sonu başarılı bitti. Bakanlıktan gelen yazılı açıklamada, terör örgütü PKK'da çözülmenin sürdüğü belirtildi. 

İÇ İŞLERİ BAKANLIĞI’NDAN AÇIKLAMA GELDİ 

Yapışan Açıklamada terör örgütü mensubunun 2015 senesinde örgüte katıldığını bildirerek, ‘İçişleri Bakanlığı koordinesinde Jandarma Genel Komutanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğünce yürütülen ikna çalışmaları neticesinde; PKK terör örgütünden kaçan 1 terör örgütü mensubu daha bugün güvenlik güçlerine teslim oldu. Teslim olan örgüt mensubunun 2015 yılında terör örgütüne katıldığı tespit edildi’ ifadeleri kullanıldı. 

‘TESLİM OLAN TERÖR ÖRGÜTÜ MENSUBU SAYISI 79'A ÇIKTI’ 

Diğer yandan bu senenin başından şimdiye dek ikna çalışmaları sonucunda ve kendi iradesi ile teslim olan örgüt mensuplarının sayısını dile getiren bakanlık, ‘Yürütülen ikna çalışmaları sonucunda; 2021 yılında teslim olan örgüt mensubu sayısı 79'a yükseldi’ şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal