Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçları ne zaman? 2024 Türkiye Kupası finali hangi tarihte ve nerede oynanacak?

Ziraat Türkiye Kupası’nda Ankaragücü, Trabzonspor ve Beşiktaş’ın ardından son yarı finalist bugün oynanacak Galatasaray Fatih Karagümrük maçıyla belli olacak. Peki Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçları ne zaman? 2024 Türkiye Kupası finali hangi tarihte ve nerede oynanacak? İşte detaylar…

29.02.2024-12:46 - (Son Güncelleme: 29.02.2024-12:46)

Ziraat Türkiye Kupası’nda çeyrek final heyecanı Galatasaray Fatih Karagümrük maçıyla beraber sona erecek. Bugün oynanacak zorlu karşılaşmanın ardından Türkiye Kupası’nda yarı final eşleşmeleri kesinleşecek. Bilindiği üzere Ankaragücü, Beşiktaş ve Trabzonspor rakiplerini mağlup ederek yarı finale yükselmişti. Peki Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçları Ne Zaman? 2024 Türkiye Kupası finali hangi tarihte ve nerede oynanacak?

Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçları ne zaman?

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Fenerbahçe'yi 3-0 mağlup eden MKE Ankaragücü, adını yarı finale yazdırdı. Trabzonspor ile RAMS Başakşehir'in karşılaştığı çeyrek finalde ise Trabzonspor, 1-0 galip gelerek yarı finale yükseldi. Beşiktaş, çeyrek finalde TÜMOSAN Konyaspor'u 2-0 mağlup ederek yarı finale çıkmayı başardı ve MKE Ankaragücü'nün rakibi oldu. 

Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçları ne zaman?

Çeyrek final mücadeleleri 27-29 Şubat tarihlerinde tek maç üzerinden oynanırken, yarı final müsabakaları çift maç eleme usulüne göre gerçekleşecek. Yarı final ve final maçlarının tarihleri ise daha sonra belirlenecektir. Son yarı finalist bu akşam oynanacak Galatasaray Fatih Karagümrük maçı sonrası belli olacak.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal