Aile destek ödemeleri yattı mı Mart 2024? Aile destek yardımı ne zaman yatacak?

Mart ayının başlamasına kısa bir süre kala Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ödenen aile destek yardımı ödemeleri vatandaşların gündemine girdi. Peki Aile destek ödemeleri yattı mı Mart 2024? Aile destek yardımı ne zaman yatacak? İşte detaylar…

29.02.2024-12:34 - (Son Güncelleme: 29.02.2024-12:34) Aile destek ödemeleri yattı mı Mart 2024? Aile destek yardımı ne zaman yatacak?

Geçtiğimiz ay yapılan aile destek ödemelerinin ardından gözler Mart ayı aile destek yardımı ödemelerine çevrildi. Her ay ihtiyaç sahiplerine Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan aile destek ödemelerinin Mart ayının hangi gününde yapılacağını bilmek isteyenler arama motorlarına yöneldi. Peki Aile destek ödemeleri yattı mı Mart 2024? Aile destek yardımı ne zaman yatacak?

Aile destek ödemeleri yattı mı Mart 2024?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı ödemelerinin 19 Şubat'ta başladığını duyurmuştu. Mart ayı aile destek ödemelerinin de benzer bir tarihte yapılacağı tahmin ediliyor.

Aile Destek Ödemeleri

Aile destek ödemeleri ne kadar? 

Aile Destek Programı kapsamında, en fazla 12 ay süreyle 850 ile 1.250 TL arasında değişen tutarlarda ödeme gerçekleştirilecektir. Bu destek programının 12 aylık ödeme döneminin son ödemesi Haziran 2024 tarihinde yapılacaktır. Bu dönemin ödemesi takip eden Temmuz ayında gerçekleştirilerek söz konusu destek programı sona erecektir.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal