Ziraat Bankası Personel Alımı Başvuru Şartları Neler?

Ziraat Bankası, KPSS şartı olmadan 230 memur alımı yapacağını duyurdu. Bununla birlikte başvuru yapmak isteyen vatandaşlar, alımlarla ilgili araştırma yapmaya başladı. Peki Ziraat Bankası personel alımı ne zaman? Ziraat Bankası personel alımı başvuru şartları ne?

10.03.2021-15:26 - (Son Güncelleme: 10.03.2021-15:26) Ziraat Bankası Personel Alımı Başvuru Şartları Neler?

Ziraat Bankası tarafından yayımlanan ilanda Ziraat Bankası A.Ş, Ziraat Katılım Bankası A.Ş ve Ziraat Teknoloji A.Ş. için yapılacak alımlarda 230 kişilik kadro açıldığı yer aldı. Bu alımlar 4 farklı memur ve toplamda KPSS şartsız 230 memur olacak şekilde yapılacak.

Başvuru yapmak isteyen vatandaşlar alımlara yönelik araştırma yapmaya başladı. Peki Ziraat Bankası personel alımı ne zaman? Ziraat Bankası personel alımı başvuru şartları ne? Ziraat Bankası personel alımı başvuruları ne zaman başlıyor?

ZİRAAT BANKASI MEMUR ALIMI BAŞVURULARI NE ZAMAN?

Ziraat Bankası tarafından yapılacak ve KPSS şartı aranmayacak alımlar için başvurular 9 Mart 2021 tarihi itibarıyla başladı. Başvuruların son tarihi ise 26 Mart 2021 Cuma günü saat 23.59 olarak belirlendi. Başvuru yapmak isteyen adaylar, Anadolu Üniversitesi Sınav Başvurusu internet sitesi üzerinden müracaat edebilecekler.

ZİRAAT BANKASI MEMUR ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Ziraat Bankası memur alımı için açıklanan başvuru şartları şu şekilde:

1 Ocak 1991 tarihinde veya sonrasında doğmak,

Üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren Bilgisayar Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Matematik Mühendisliği,

Fizik Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Endüstri ve Sistem Mühendisliği, İşletme Mühendisliği ile Yönetim Bilişim Sistemleri, Bilgisayar Bilimleri, İstatistik, Matematik bölümlerinden veya denkliği yetkili makamlarca tanınmış yurtdışı ve yurtiçi üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olmak ya da işe başlama sırasında mezun olduğuna dair belgeyi ibraz etmek koşuluyla son sınıfta okuyor olmak başvuru için aranan şartlardan olarak açıklandı.


ZİRAAT BANKASI MEMUR ALIMI SINAVI NE ZAMAN?

Ziraat Bankası personel alımı için yapılacak sınav iki aşamada oluşacak. Bu aşamalar yazılı ve mülakat şeklinde tamamlanacak ve çalışma ili İstanbul olacak. Yazılı sınav Anadolu Üniversitesi tarafından Ankara ve İstanbul'da olmak üzere 24 Nisan 2021'de yapılacak.

Sınav tek oturumda tamamlanacak ve saat 10.00'da başlayacak. Mülakatlar ise Ziraat Finans Grubu İnsan Kaynakları tarafından yönetilecek.

ZİRAAT BANKASI MEMUR ALIMI HANGİ KADROLARDA OLACAK?

Ziraat Bankası tarafından açıklanan KPSS şartsız memur alımında açılan kadrolar şu şekilde;

20 Müfettiş Yardımcısı,

80 Uzman Yardımcısı,

Ziraat Katılım 100 Uzman Yardımcısı,

Ziraat Teknoloji 30 Uzman Yardımcısı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal