Ziraat Bankası emekliye can suyu olmak için harekete geçti: Emekli promosyon kampanyası başlatıldı! Ödeme detayları açıklandı

Enflasyon karşısında ek nakit arayışlarına devam emeklilere Ziraat Bankası’ndan müjdeli haber geldi. Emekliye can suyu olmak için harekete geçen Ziraat Bankası, başlattığı emekli promosyon kampanyasının detaylarını paylaştı.

19.08.2022-13:33 - (Son Güncelleme: 19.08.2022-13:33) Ziraat Bankası emekliye can suyu olmak için harekete geçti: Emekli promosyon kampanyası başlatıldı! Ödeme detayları açıklandı

Her ne kadar geçtiğimiz Temmuz ayında yüzde 42,35 oranında maaş zammı alsalar da emeklilerin nakit ihtiyacı artan enflasyon sebebiyle devam ediyor. Günlük temel ihtiyaçlarını karşılamak için nakit arayışına girişen emekliler, bankaların emekli promosyon ödemelerini araştırırken, müjdeli haber Ziraat Bankası’ndan geldi. Emekliye can suyu olmak için harekete geçen Ziraat Bankası, başlattığı emekli promosyon kampanyasının detaylarını paylaştı. 

Emekli promosyon kampanyası başlatıldı

Türkiye’nin önemli kamu bankalarından birisi olan Ziraat Bankası, emeklilere ekonomik destek olması amacıyla promosyon ödemesi kampanyası başlattı. 

Ziraat Bankası promosyon

Emekli maaşlarını kendilerine taşıyan kişilere promosyon ödemesi yapacağını duyuran Ziraat Bankası’nın başlattığı kampanyanın detayları şu şekilde:

- 1.500 TL altında emekli aylığı alanlara 500,00 TL,

- 1.500 TL ila 2.500 TL arasında emekli aylığı alanlara 625,00 TL,

- 2.500 TL ve üzerinde emekli aylığı alanlara 750,00 TL tutarında olmak üzere,

- 3 yıllık peşin promosyon ödemesi yapılmaktadır.

Ziraat Bankası promosyon ödemeleri detayları için en yakın Ziraat Bankası şubesini ziyaret edebilir veya Ziraat Bankası’nın internet sitesini ziyaret edebilirsiniz. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal