Bakan Yanık ihtiyaç sahiplerine müjdeyi verdi: Sosyal ve Ekonomik Destek ödemeleri yatırıldı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık müjdeli haberi verdi. Bakan Yanık yaptığı açıklamada Sosyal ve Ekonomik Destek ödemeleri yatırıldığını duyurdu. İşte ayrıntılar...

19.08.2022-12:33 - (Son Güncelleme: 19.08.2022-13:14) Bakan Yanık ihtiyaç sahiplerine müjdeyi verdi: Sosyal ve Ekonomik Destek ödemeleri yatırıldı

İhtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına yapılan Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemeleri konusundaki son gelişmeler vatandaşlar tarafından dikkatle takip edilirken beklenen haberi Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık verdi. Bakan Yanık yaptığı açıklamada 328 milyon TL’lik SED ödemelerinin ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldığını açıkladı. 

Sosyal ve Ekonomik Destek ödemeleri yatırıldı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Sosyal ve Ekonomik Destek ödemeleri (SED) ödemeleri hakkında yaptığı açıklamada ihtiyaç sahibi ailelerin yalnız bırakılmayacağını söyleyerek ekonomik sebeplerle ailelerin dağılmasının önüne geçmek istediklerini kaydetti. Bakan Yanık, SED desteği kapsamında toplamda 146 bin çocuk için kişi başına ortalama 2.337 TL destek verildiğini sözlerine ekledi.

Bakan Yanık SED

Bakan Yanık’ın yaptığı yazılı açıklamada şu ifadeler yer aldı:

SED'den yararlanan çocuklarımız için ailelerin hesaplarına Ağustos 2022 ödemesi olarak toplam 328 milyon 311 bin 460 TL yatırdık" 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal