Ziraat Bankası anneler günü kampanyasında 100 TL hediye! Son gün 9 Mayıs..

Ziraat Bankası'nın başlattığı anneler günü kampanyasında Ziraat Bankası kartı ile yapılan alışverişlerde kullanıcıya 100 TL hediye verilecek. Kampanyanın bitiş tarihi ise 9 Mayıs..

07.05.2022-11:26 - (Son Güncelleme: 07.05.2022-11:54) Ziraat Bankası anneler günü kampanyasında 100 TL hediye! Son gün 9 Mayıs..

Anneler gününe az bir zaman kala Ziraat Bankası bir duyuru yayınladı ve duyurusunda anneler günü kampanyasını başlattıklarını bildirdi. Yapılan duyuruda 9 Mayıs 2022 Pazar gününe kadar 'Anneler Günü' adı altında bir kampanya başlattıklarını ve kampanya kapsamında Ziraat Bankası ek Bankkart ile Ziraat Bankası Bankkartı ile anlaşmalı olan tüm giyim, aksesuar ve kozmetik gibi çok sayıda üye işyerinden hediye puan kazanılacağı belirtildi.

Giyim ve kozmetiğin yanı sıra kuyumcu, çiçekçi, kuaför salonu merkezleri ve küçük ev aletleri satan üye işyerlerinde geçerli olacak olan anneler günü kampanyasını duyuran Ziraat Bankası, açıklamasında kampanya detaylarını da paylaştı.

Ziraat Bankası anneler günü kampanyasında 100 TL hediye

Ziraat Bankası anneler günü kampanyasında 100 TL hediye!

Anneler gününe özel olarak başlatılan kampanya kapsamında Ziraat Bankası Bankkart POS’undan tek seferde yapılacak olan 250 TL ve daha üzerindeki alışverişlerde 25 TL,ve toplamda kullanıcıya 100 TL Bankkart Lira hediyesi yapılacak. Banka tarafından başlatılan kampanya 5-9 Mayıs tarihlerinde geçerli olacak ve 9 Mayıs 2022 Pazar günü sona erecek.

Ziraat Bankası'nın kampanyaya ilişkin duyurusunda söz konusu işlemlerin sadece Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde geçerli olduğu ve işlemlerin mutlaka Bankkart POS’dan yapılması gerektiği ifade edilirken e-ticaret hizmeti gerçekleştiren üye işyerlerinden yapılacak olan alışveriş işlemlerinin kampanya kapsamının dışında olacağı belirtildi.

Anneler günü kampanyasının diğer detayları:

- Ziraat Bankası anneler günü kampanyasında aynı işyerinden gerçekleştirilen harcamaların sadece ilki kampanya kapsamına dahil edilecektir.

- Bankkart lira kampanyasında belirlene şartları yerine getiren müşterilerin hediyeleri anında yüklenecektir.

- Bankkart'ından hediye kazanabilmek adında alışveriş yapmadan önce kampanya katılımı sağlanması gereklidir.

- Kampanyada Bankkart Lira verilecek olan işlemler peşin ya da taksitli olarak yapılabilir.

- Kampanyada bir müşteri en fazla 100 TL hediye kazanabilir.

- Bankkart Başak, Bankkart Business ve Bankkart Ücretsiz kartlarıyla yapılan işlemler kampanya kapsamının içinde yer almamaktadır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal