Zeynep Dizdar’dan, Ümit Sayın’ın kariyerini bitirecek itiraf: Bana…

‘’Vazgeç Gönül" adlı şarkısı ile 90’lı yıllarda uzun süre listenin en üst sıralarında yer alan Zeynep Dizdar, yıllar sonra yaptığı açıklamalarla dikkat çekti.

06.12.2023-15:42 - (Son Güncelleme: 06.12.2023-15:42) Zeynep Dizdar’dan, Ümit Sayın’ın kariyerini bitirecek itiraf: Bana…

İlk cinsel ilişki deneyimini Ümit Sayın ile yaşadığını söyleyen Dizdar, Haberler.com kaynağına göre olay yaratan itiraflarda bulundu. Sözlerine Ümit Sayın tarafından defalarca kez aldatıldığını da iddia etti.‘Duvar’, ‘Vazgeç Gönül', 'İlle de Sen', 'Zehir Gibi' 'Sana Güvenmiyorum' gibi parçalarıyla tanınan Zeynep Dizdar, katıldığı bir programda özel açıklamalarda bulundu.

Ümit Sayın

2 yıl düzenli olarak aldatıldı

Ümit Sayın ile ilişkisine dair samimi sözler söyleyen şarkıcı 2 yıl düzenli olarak aldatıldığını söyledi. Sunucunun "İlk cinselliğini yaşadığın insan?" sorusu üzerine şarkıcı "Gözümü açtığım insan başka ne diyeyim. Haberim bile yoktu ben öpüşerek çocuk olduğunu zannediyordum kaç yaşıma kadar" dedi.

‘‘25 yaşında bir çocuğumuz olabilirdi’’

‘‘Evlenseydik 25 yaşında bir çocuğumuz olabilirdi’’ şeklinde bir cümle kuran Dizdar, Sunucu tarafından "Pişman mısın doğurmadığına?"  sorusu yönlendirildi. Cevap ise "Kısmet. Ben yola devam ettim" şeklinde oldu.


Züleyha Koyunoğlu
zuleyhakoyunoglu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal