Zerrin Özer müziği bıraktı mı? Zerrin Özer müziği neden bıraktı? Sevilen sanatçıdan üzen haber

Zerrin Özer’in şarkıcılığı bıraktığı haberi gündeme bomba gibi düştü. Şarkıcılık meslek hayatını noktalayan ünlü şarkıcının yeni yaşantısının nasıl olacağı merak ediliyor. Hayranları şarkıcının neden müziği bıraktığını da öğrenmek istiyor. İşte merak edilen tüm detaylar…

23.06.2022-09:29 - (Son Güncelleme: 23.06.2022-11:10) Zerrin Özer müziği bıraktı mı? Zerrin Özer müziği neden bıraktı? Sevilen sanatçıdan üzen haber

Şarkıcı Zerrin Özer, şarkıcılığı bıraktığını açıkladı. Bu kararını sosyal medya hesabı üzerinden açıklayan Özer, bu kararı birkaç gün önce aldığını sevenleriyle paylaştı. Sosyal medya üzerinden gelen haber sonrasında hayranlarını üzen Zerrin Özer’in yeni yaşantısının nasıl olacağı da merak ediliyor.

Zerrin Özer şarkıcılığı bıraktı

Sosyal medya platformu Insatagram üzerinden açıklama yapan Zerrin Özer, hayranlarını üzen o açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Kıymetli dostlarım! Ben Zerrin Özer! Birkaç gün önce mesleki kariyerimi kendi irademle noktaladım. Bu arada canlarıma açıklamalıyım ki sağlığım gayet iyidir. Hepinize, tüm canlarıma daim olan sevgi dolu saygılarımı yolluyorum. Teşekkür ederim.”

Kararıyla sevenleri üzülürken Özer’in yeni hayatında neler yaşayacağı neden bu kararı aldığı da bilinmiyor.

Zerrin Özer Neden Şarkıcılığı Bıraktı

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal