Zayıflatan Kuru Soğan Suyu! Kulağa Hoş Gelmese de Faydası İnanılmaz!

Soğan diyeti kürü uzmanlarca önerilen yine uzman kontrolünde tutularak yapılması gereken bir diyettir. Birçok sağlık sorununa şifa olan soğan kürü, saç dökülmesinden tutun da cilt sorunlarını gidermesine kadar bir çok konuda işinize yarayacak.

04.05.2019-17:53 - (Son Güncelleme: 04.05.2019-17:39)

Soğan suyu antioksidan özellikle olan bir besindir. Bu sebeple vücudunuzun temiz kalmasına fayda sağlayarak sağlıklı bir şekilde kilo vermenize katkıda bulunur. Peki nasıl yapılır? Kuru soğan suyu zayıflatır mı? Soğan suyu kürü faydaları neler? 

 

SOĞAN SUYU KÜRÜ NASIL YAPILIR?

Soğan suyu kürü hazırlanırken en önemli şey seçilen soğanın türüdür. soğanın kırmızı, mor ya da beyaz kabuklu olmamasına dikkat etmelisiniz. Kahverenginde orta büyüklükteki soğanlar işinizi görecektir. Yapmanız gereken tek şey 5 tane soğanın kabuklarını soymak ve parçalara ayırmak. Ardından 2,5 litre suya atarak iyice kaynatın. 10 dakika kaynattıktan sonra suyunu süzerek soğan suyunu hazırlayabilirsiniz.

TOKSİNLERİ ATAR

Soğan suyu vücut içerisindeki toksinlerin dışarı atılmasını sağlamaktadır. Bununla beraber yağ parçalama hızını arttırarak metabolizmayı harekete geçirmektedir. Düzenli olarak tüketildiğinde 4 kilo kadar verdirir. Sık idrara çıkarması sebebiyle zararlı besinlerin sağlıklı yollarla dışarı çıkıp vücudun temizlenmesini sağlar.

NASIL TÜKETİLİR?

Soğan suyu tüketenlerin özellikle dikkat etmesi gereken şey her gün düzenli olarak içilmesi gerektiğidir. 1 gün boyunca karışımın bitirilmesi tavsiye edilen kür ile beraber sıvı tüketimine de özen gösterilmelidir. Bu kürü aç karnına tüketmeniz daha faydalı olacaktır. 20 gün periyodunda tüketilmesi gereken soğan suyuna uygulama sonrasında 20 gün mola verilmelidir.

Son Dakika Sağlık Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal