Zayıf Kızlar Nasıl Giyinmeli?

Olduğundan daha zayıf olabilir veya belirli bölgeleriniz zayıf olduğu için orantılı görünmek istiyor olabilirsiniz. Peki zayıf kızlar nasıl giyinmeli? Vücut tipinize uygun kıyafet seçimleriyle ilgili merak ettiğiniz tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz.

09.06.2020-16:55 - (Son Güncelleme: 09.06.2020-16:53) Zayıf Kızlar Nasıl Giyinmeli?

Doğru kıyafet seçimleri her kadının kusursuz görünmesine yardımcı oluyor.

Zayıf Kızlar Nasıl Pantolonlar Tercih Etmeli?

Zayıf kızların tercih edecekleri pantolonlar salaş ve geniş olmalı gibi bir yanılgı olsa da geniş kesimler vücudun orantılı görünmesini engeller. Pantolon seçiminde öncelikle bacaklarınızı basen bölgelerinizi tanıyarak karar vermelisiniz. Alt bacaklarınız ince ve üst bacaklarınız dolgunsa orantılı görünmesi için İspanyol paça tercih edebilirsiniz. İnce kumaşlı pantolonlar olduğundan daha ince görünmenize sebep olacağı için kalın kumaşlı pantolonları tercih etmelisiniz.

Günlük hayatta Jean tercih ediyorsanız renkleri koyu olmamalıdır. Son günlerinde trendleri arasında bulabileceğiniz açık mavi kotlar tam size göre. İnce bacaklarınızı ön plana çıkarabileceğiniz dar kesimli tasarımlar tercih etmelisiniz. Normalden daha ince bacak hatlarına sahipseniz işlemeli ve hafif taşlanmış kotlarla daha kalın gösterebilirsiniz.

Zayıf Kızlar Kombin Yaparken Nelere Dikkat Edilmeli?

Zayıf kızlar nasıl giyinmeli; vücut tipine uygun ve zayıf olan hatları daha kalın gösterecek tercih yapılmalıdır. Günlük veya özel günler için tercih edilecek tüm kıyafetlerde yaka kesimleri oldukça önemlidir. Günlük hayatta elbise tercih ediyorsanız kayık yaka elbiseler tam size göre. Abiye elbiselerde ise tek omuz ve ince askılı elbiseler seçmelisiniz. V yaka göğüsleri olduğundan daha küçük gösterir ve omuzları genişliğini kapatır. Zayıf kızlar üst giyimde tek omuz, kayık yaka veya yuvarlak kapalı yaka tercih etmelidir.

Zayıflık modası hiç geçmediği için kombin yaparken rahat olabilirsiniz. Doğru pantolon ve doğru yaka seçimi yaptıktan sonra orantılı hatları yakalayacağınız için sayısız kombin yapmanız mümkün. İnce belinizi ön plana çıkarak Crop top parçalar tam size göre. Dantelli ve drapeli büstiyer kullanabilir, kusursuz belinizi geniş sırt dekoltesi ile ortaya çıkarabilirsiniz.

Kombini tamamlayacak olan ayakkabı ve çanta seçimleri de oldukça önemli. İnce ve yüksek topuklu ayakkabılar olduğunuzdan daha zayıf görünmenize sebep olabilir. Kaba spor ayakkabılar da ince bacaklarla orantılı olmayacağı için ayakkabı seçimi yaparken tercihleriniz daha sade olmalıdır. Büyük çantalar kısa ve zayıf kızların kullanmaması gereken modeller arasında. Çanta seçiminiz her zaman mini olmalıdır.

Zayıf Kızlar Hangi Renkleri Tercih Etmeli?

Zayıf kızlar nasıl giyinmeli; zayıf kızlar kıyafet seçiminde beyaz, açık mavi, açık pembe gibi tonları tercih etmelidir. Bacakların daha zayıf olduğu fiziklerde pantolon seçimi mutlaka açık renkler olmalı, üst giyimde daha koyu renkler tercih edilmelidir. Normalden daha zayıfsanız açık renkli ve desenli tasarımlar kullanabilirsiniz. Yeni sezonun trend parçaları arasında bulabileceğiniz beyaz renk üzerinde çiçek desenlerinin kullanıldığı parçalar daha doğru seçimler olacaktır. Günlük elbise veya abiye seçiminiz de tek renklerin yanı sıra farklı renklerle tasarlanmış, desenli modeller olmalıdır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal