Yüzük Modelleri

Hem günlük kullanım için seçeceğiniz yüzüklerde hem de özel günlerin sembolü olan yüzüklerde dikkat etmeniz gereken birçok nokta vardır. Sizler için yüzük seçiminde bilinmesi gereken tüm detayları hazırladık…

09.06.2020-16:53 - (Son Güncelleme: 09.06.2020-16:51) Yüzük Modelleri

Yüzük modelleri oldukça farklı tasarımlara sahip olduğu için günümüzde tercih yapma da zorlaştı. Doğru modeli tercih etmediğiniz zaman parmak boyunuzu kesen yüzükler ne kadar gösterişli olsa da elinizde hayal ettiğiniz gibi durmayabilir.

Tektaş Seçmenin Püf Noktaları Neler?

Evlilik hazırlığı yaparken tektaş yüzüklerin nasıl seçileceği de oldukça önemli. Tektaş yüzük evlilik teklifi aldığınız an karşılaşabileceğiniz mecburi bir seçim olabiliyor. Tektaş seçimi size bırakılıyorsa sadece model beğenmeniz yeterli değil. Oldukça değerli ve anlamlı bu yüzükleri seçerken dikkat etmeniz gereken birçok nokta vardır.

  • Pırlanta satın almadan önce satın alacağınız yerin güvenilir olduğuna emin olmalısınız. Sertifikalı ürünler satan mağazaları tercih ederek pırlanta değerini koruyabilir, dilerseniz daha sonra satabilirsiniz.
  • Tercih edeceğiniz modeli belirlerken fiyat aralığını da göz önünde bulundurmalısınız. Tektaş yüzük modellerinde fiyatlara karata göre değişir. Pırlantanın ağırlığını ifade karat büyüdükçe fiyat artacaktır.
  • Parmağınızda zarif görünecek pırlantalar berrak ve canlı renkli olmalıdır. VS ve SI tercih ederek oldukça berrak görünün yüzüklere sahip olabilirsiniz. Renk seçiminde popüler olan seçenekler ise G ve H renkleridir.
  • Son olarak yüzüğü satın alırken istediğiniz kesimi seçebilirsiniz. Eğer parlak ve gösterişli bir yüzük istiyorsanız yuvarlak model seçmelisiniz. Zümrüt ve prenses modeller çok ışıltılı olmasa da modern tasarımlar arasında yer alıyor.

Kısa Parmaklara Hangi Yüzükler Yakışır?

Yüzük modelleri seçerken parmak boyunu ve kalınlığını dikkate almanız oldukça önemli. Gösterişli ve parlak modelleri tercih etseniz de parmağınızda sönük kalmaması için doğru tercihler yapmalısınız. Eğer kısa parmaklara sahipseniz ince yüzükler seçmelisiniz. Yüzük parmağınızda çok yer kapladığında parmak boyunuz daha kısa görünecektir. Kalın parmaklarda da seçimler daha zarif yüzüklerden yana yapılmalıdır. Renk seçiminde gold rose gibi yeni tasarımları tercih etmemelisiniz. Parmağınıza en çok yakışacak yüzük modelleri ince ve zarif detaylara sahip modeller olacaktır.

Günlük Kullanım için Hangi Yüzükler Uygundur?

Evlilik hazırlığı yapanların alyans seçiminde günlük kullanıma uygun modeller seçmesi gerekiyor. Alyans modelleri altın, gümüş, platin, titanyum, çelik gibi materyallerden oluşuyor. Günlük kullanacağınız alyans modellerinin her zaman gösterişli kalması için seçiminizi altından yana yapmalısınız. Altın yüzük modelleri popülerliğini kaybetmeyeceği gibi günümüzde farklı renklerle de tasarlanıyor. Sarı rengi sevmiyor ve tektaş yüzüklerinizle uyumlu olmasını istiyorsanız beyaz altın tercih edebilirsiniz.

Yüzük modelleri evlilik hazırlığı yapanlar için önemli olduğu kadar günlük hayatta takı tercih edenleri kadınlarında ilgi alanına giriyor. Günlük kombin yaparken takılarla tamamlıyorsanız gümüş yüzükler tercih edebilirsiniz. Son zamanların en trend modellerinden olan eklem yüzükleri günlük hayatta kullanmak için yapabileceğiniz en güzel tercihler arasında yer alıyor. Bombeli yüzükler ise günlük kullanımda rahatsız edici olabiliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal