Zara Türkiye kime ait? Zara hangi ülkenin markası?

Gerek ülkemizde gerek dünyada en çok tercih edilen giyim markaları arasında yer alan Zara bugünün gündemine oturdu. Marka yaptığı ekmek reklamı sonrasında sosyal medyada yoğun tepkiyle karşılaşınca birçok kullanıcı markaya dair detayları araştırmaya başladı. Peki, Zara hangi ülkeye ait bir markadır? Zara Türkiye kimindir? İşte detaylar...

12.06.2022-18:23 - (Son Güncelleme: 12.06.2022-18:23) Zara Türkiye kime ait?  Zara hangi ülkenin markası?

Dünyanın en büyük giyim markaları arasında yer alan Zara bugün yaptığı sosyal medya paylaşımıyla tepkileri üzerine çekti. Markaya ait sosyal medya hesabında reklam görselinde ekmek kullanılması yoğun tepki aldı. Yapılan reklamın ardından birçok kullanıcı "Zara markası hangi ülkenin? Zara Türkiye'nin sahibi kimdir?" gibi sorulara yanıt aramaya başladı. İşte konuyla ilgili merak edilenler...

Zara markası hangi ülkenindir?

Zara, merkezi İspanya'da bulunan hem giyim hem de aksesuar markasıdır. 1975 senesinde Arteixo Galeçya'da Amancio Ortega ile Rosalia Mera kurmuştur. Mağazalar genel olarak büyük alanlara kurulur. Dünyadaki en büyük üç hazır giyim şirketleri arasında yer almaktadır. 2015 senesinden itibaren dünyada toplam 88 ülkede iki binden fazla mağazaya ulaşmıştır. Ülkemizde ise toplam 37 Zara markalı mağaza yer almaktadır.

İnditex grubunun en büyük şirketi Zara'dır. Grupta Zara dışında; Massimo Dutti, Pull and Bear, Oysho, Uterqüe, Stradivarius, Zara Home ve Bershka gibi markalar da bulunmaktadır.

 zara markası kimin

Zara'dan tepki çeken ekmek reklamı!

Bugün Zara'nın Almanya'da yayımlanan yeni katalog reklamı kamuoyunda büyük yankı uyandırdı. Ayakkabı reklamında ayakkabıların altına ekmek sürüldüğünü görenler sinirlerine hakim olamadı. Paylaşım kısa süre içinde binlerce tepki aldı.

Esmagül Koçak
esmagulk@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal