Zahide Yetiş neden yok, neden yayınlanmadı?

ATV ekranlarının gündüz kuşağı programlarından olan Zahide Yetiş ile Mutfak Bahane, 27 Haziran tarihine ekranlarda olmamasıyla dikkatleri çekti. Sevilen sunucu Zahide Yetiş'in eğlenceli yemek programının izleyicilerle buluşmaması ise final mi yaptı sorularını beraberinde getirdi. 27 Haziran Zahide Yetiş neden yok?

28.06.2022-01:24 - (Son Güncelleme: 28.06.2022-01:24) Zahide Yetiş neden yok, neden yayınlanmadı?

Hafta içi her gün ATV ekranlarında olan Zahide Yetiş'in programı 27 Haziran tarihinde yayın akışında yer almadı. Sevilen yemek programlarından olan Zahide Yetiş ile Mutfak Bahane programının yeni bölümünün olmaması izleyicileri meraklandırdı. Zahide Yetiş'in neden olmadığı araştırılmaktadır. Zahide Yetiş final mi yaptı? Zahide Yetiş ile Mutfak Bahane programı bitti mi? İşte detaylar...

27 Haziran Zahide Yetiş neden yok?

Sezon finali yaptı?

Hafta içi her gün yeni bölümleriyle beraber saat 14.00'da ATV ekranlarında yerini alan Zahide Yetiş ile Mutfak Bahane programının 27 Haziran Pazartesi günü ekranlarda olmaması üzerine araştırmalar başladı. Zahide Yetiş'in sunumuyla ekranlar da olan yemek programının 3 ay ara verdiği ve sezon finali yaptığı öğrenildi. Zahide Yetiş ile Mutfak Bahane programı 3 ay sonra kaldığı yerden tüm heyecanıyla devam edecektir. 

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal