Yüzyıllardır en etkili doğal ilaç: Vücuttaki bütün kimyasal maddeleri temizliyor

Gün boyunca yediğimiz besinler nedeniyle vücudumuzda biriken kimyasal maddeleri tek seferde temizlemenin yolunu sizler için araştırdık. Zeytinyağı ve limon karışımından elde edilen bu karışım vücudunuzu özellikle de karaciğerinizi tertemiz yapabilirsiniz. İşte vücudu temizleyen zeytinyağı ve limon karışımının faydaları...

26.01.2023-10:37 - (Son Güncelleme: 09.06.2023-17:58) Yüzyıllardır en etkili doğal ilaç: Vücuttaki bütün kimyasal maddeleri temizliyor

Biofenoller bakımından gayet zengin olan zeytinyağı doğal bir ilaç görevi görür. Gün boyu çeşitli besinlerden kaynaklı vücutta biriken kimyasallar ciddi hastalıklara neden olabiliyor. Zeytinyağı da tam bu amaçla oldukça etkili bir doğal ilaç. Vücutta kimyasal atığı bırakmayan zeytinyağı ve limon karışımı karaciğeri de temizliyor.

Vücudu adeta baştan sona temizleyen zeytinyağı ve limon karışım sindirimden böbreklin çalışmasına dahi destek olur.

Vücut için birebir

Zeytinyağı ve limon karışımının faydaları

Bir yemek kaşığı taze sıkma zeytinyağının içine bir kaç damla limon suyu ekleyip aç karnına tüketin.

Güçlü bir antioksidan olan bu karışım sayesinde vücut köşe bucak temizlenir.

Karaciğerdeki toksinleri atarak karaciğerin yükünü hafifletir.

Böbrekler için birebir

İçeriğinde yüksek oranda C vitamini barındıran bu karışım sayesinde kandaki şeker oranı dengelenir. Kötü kolesterol seviyesi azaltılır.

Öte yandan sindirim sistemi daha sağlıklı bir şekilde çalışarak kabızlığın yaşanması engellenir. Bağırsaklar daha hızlı hareket haline geçtiğinden kilo verme olayında da yardımcı olur.

Düzenli tüketildiğinde hücrelerin daha hızlı yenilenmesini sağlayarak cildin nem oranını dengeler.

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal