13.02.2024-11:25 (Son Güncelleme:13.02.2024-11:25)


1

Oyuncu Hamdi Alkan'ın eski eşi olan Selen Görgüzel, gerek ilginç açıklamalarıyla gerek cesur sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden hiç düşmüyor.



2

Geçtiğimiz günlerde erkek sperminin canlı ve tazeyken yüze sürüldüğünde ciltte lifting etkisi yarattığını duyuran Görgüzel bu defa sahne aldığı mekanda çılgın dansıyla gündeme oturdu. Görgüzel'in sahnede kendinden geçtiği anlar alay konusu oldu.



3

Hamdi Alkan'ın eski eşi şarkıcı Selen Görgüzel, yaptığı olay açıklamalarla gündemi meşgul etmeye devam ediyor. Son zamanlarda Söylemezsem Olmaz programında sunuculuk yapan Görgüzel, geçtiğimiz günlerde erkek sperminin canlı ve tazeyken yüze sürüldüğünde ciltte lifting etkisi yarattığını söyleyerek dinleyenleri şoke etmişti.



4

Selen Görgüzel şimdi de doğum günü partisindeki çılgın dansıyla gündeme geldi.



5

Sahne aldığı mekanda doğum gününü kutlayan ünlü isim dans ederken resmen kendinden geçti.



6

Ünlü ismin o anları kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu. Görgüzel'e; 'Abla sperm sana iyi gelmedi', 'Sesini de yanına alsaymış keşke', 'Bence ruh sağlığı iyi değil', 'Ses nerede bulamadım ben' gibi yorumlar yağdı.



7

2014'te Hamdi Alkan ile nikah masasına oturan, önce oyunculuğa,2022'deki boşanmalarının ardından da hem şarkıcılığa, hem magazin programı sunuculuğuna soyunan Selen Görgüzel, sık sık gündeme geliyor.



8

Selen Görgüzel, her biri öncekinden tuhaf ve çarpıcı açıklamalarının yanısıra enteresan kombinleri, dansları ve yorumlarıyla da adından söz ettirmeye devam ediyor. İşte o anlar...

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR