13.02.2024-10:19 (Son Güncelleme:13.02.2024-18:03)


1

İsim hakkı süresi sona eren Fox TV'nin yeni tanıtımı büyük yankı uyandırdı. Kanalın sevilen yeni yapımlarından olan ve Sümeyye Aydoğan ile başrolünü paylaştığı Gaddar dizisi olan Çağatay Ulusoy tanıtım çekimlerine katılmadı.



2

Ulusoy krizi için yapım şirketi dahi araya girdi ama kimse ünlü ismi ikna edemedi. Çağatay Ulusoy'un çekimlerde yer almamasının sebebi ortaya çıktı.



3

2007'den beri ekranlarda Fox TV olarak yer alan kanalın hem ismi hem de logosu değişti. Ana haber bülteni yayınlanırken gösterilen yeni tanıtımla Fox TV yeni ismini ve logosunu resmi olarak izleyicilerine duyurdu.



4

Kanal, ekran yüzleriyle yaptığı tanıtımı da ilk kez yayınlandı. Yayınlanan tüm dizilerin başrol oyuncularının olduğu tanıtımda Çağatay Ulusoy'un yer almaması epey dikkat çekti.



5

Son olarak Sümeyye Aydoğan ile başrollerini paylaştığı Gaddar dizisinde rol alan Ulusoy tanıtım çekimlerinde resmen kriz çıkardı.



6

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; ünlü oyuncu “Anlaşmamda yok” diyerek kanalın tanıtım çekimine gitmeyi reddetti.



7

Yapım şirketi araya girerek Ulusoy'a ısrarcı oldu ama yine de bir işe yaramadı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr